Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új nagylemezt adott ki a tech-death metalista INFERI zenekar - végighallgatható a 'Vile Genesis'


2021-09-14

Az Inferi zenekar egy "büntető" új albumot dobott piacra. A 'Vile Genesis' a The Artisan Era kiadó jóvoltából jelent meg.

A 'Vile Genesis' album - amit Dave Otero (Flatline Studio) kevert és maszterizált - nyolc brutális és technikás, enyhén dallamos death metal-szerzeményt tartalmaz. Ezek közt van a 'Mesmeric Horror', a 'Simian Hive' és a 'Vile Genesis' című single-dal, melyek remekül felvázolják a banda egyedi és sajátos death metal-elképzeléseit. Alapvetően komplex, de ugyanakkor melodikus, riff-orientált dalokra kell számítani ezen az albumon, melynek intenzitása csonttörő és kegyetlenül durva, de mégis viszonylag könnyen befogadható. A 'Vile Genesis' ereje az Inferi tagjainak mesteri dalszerzői és zenészi tehetségében rejlik.

Az új albumot megrendelni különféle formában, valamint teljes egészében végighallgatni, az alábbi lejátszó révén lehetséges:

"Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végre a világra szabadíthatjuk ötödik nagylemezünket, a 'Vile Genesis'-t, ami tökéletes mintázata bandánk evolúciós folyamatának. Dallamos és egyben súlyos zenénk ezúttal új, eddig nem látott szinteket ütött meg - ennek köszönhetően sikerült előállítanunk eddigi legizgalmasabb lemezünket. Míg a legutóbbi anyagainkat többnyire "belsős" emberekkel - vagyis saját tudásunkra hagyatkozva - vettük fel in-house, ezúttal a neves hangmérnök / producer Dave Otero (Flatline Audio) segítségét vettük igénybe. Mi, hatan alkottuk meg - egy rendkívül kimerítő munka eredményeképpen - ezt a különleges szónikus víziót" - írja közleményében az Inferi.

"A 'The Path of Apotheosis' történetét folytató 'Vile Genesis' az emberiség elkerülhetetlen sorsának krónikáját vázolja a hallgatók elé. A legvégén ugyanis mindannyian megadjuk magunkat a digitális szörnyetegeknek... Erről szól az új album".

A 'Mesmeric Horror' című számhoz hivatalos videoklip is készült:

Az Inferi ősszel a Black Crown Initiate, majd pedig a legendás Decapitated előzenekaraként turnézik Európában és Nagy-Britanniában. A teljes beosztást a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Az Inferi jelenlegi felállását Malcom Pugh és Mike Low gitárosok, Stevie Boiser énekes, Andrew Kim basszusgitáros és Spencer Moore dobos alkotja.

A banda előző kiadványairól bővebben itt írtunk.


Új nagylemezt adott ki a tech-death metalista INFERI zenekar - végighallgatható a 'Vile Genesis'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás