Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A SECRET REVEALED - dal-premier a német metalbanda harmadik albumáról: 'As I Watch You Perish'


2021-09-14

Az A Secret Revealed együttes a Der Weg Einer Freiheit frontemberével közös dalt osztott meg elsőként az új lemezről.

A Dél-Németországból származó A Secret Revealed együttes sötét hardcore, post-metal, crust és black metal zenét játszik, hasonlóan az Ancst, a King Apathy, a Downfall Of Gaia vagy a Der Weg Einer Freiheit zenekarokhoz. A kvintett 2012 óta aktív; immáron a harmadik albumukat adják ki.

A banda új nagylemeze 'When the Day Yearns for Light' címmel fog megjelenni 2021. október 29-én, a Lifeforce Records jóvoltából. Az albumon "nyomasztó és atmoszférikus, hardcore-alapú black metal muzsika" hallható, ahogy azt a 'The Bleakness' (2015) és a 'Sacrifices' (2019) albumokon is megtapasztalhattuk.

A 'When the Day Yearns for Light' előrendelési infói itt találhatók meg. Ízelítőképpen alább meghallgatható az első kedvcsináló nóta, az 'As I Watch You Perish', amiben vendégként szerepel Nicolas Ziskate a Der Weg Einer Freiheit zenekarból:


A SECRET REVEALED - dal-premier a német metalbanda harmadik albumáról: 'As I Watch You Perish'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás