Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FATE DESTROYED - itt az új klip az október elsején megjelenő 'Two Toned Hearts' EP-ről: 'Death Signs'


2021-09-15

A Franccesca De Struct front-asszony vezette, los angelesi metalbanda új mini-lemezét hamarosan kiadja a Dark Kingdom Records.

Az október elsején megjelenő 'Two Toned Hearts' EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Death Signs (ft. Jason Alessi)
02. Let's Crash
03. The Hollow
04. Where We Lie

Frissen megjelent a 'Death Signs' című single-dal hivatalos videoklipje, ízelítőképpen az EP előrendeléséhez.

"A 'Death Signs' dal a Fate Destroyed művészi evolúcióját mutatja be" - nyilatkozta Franccesca De Struct. "Arról szól, hogyan sikerült újra erőt merítenem zenei és magánéleti szempontból. Hangzás tekintetében a korábbiaktól eltérő nótára számíthattok, de a metal-közösségen belül - érzésünk szerint - sikerült valami igazán egyedit, jellegzeteset alkotnunk. Metalzene, elektronikus muzsika és trap műfaj keveredik ebben, a sztenderdektől mentes dalban, ami némi sokszínűséget visz a modern kor metal-színterébe".

A Fate Destroyed egyedi stílusával igyekszik betörni a nemzetközi metal-színtérre. Zenéjükre a Deftones-tól kezdve, a Trivium-on át, egészen a Nine Inch Nails-ig sok különböző banda hatással volt. Nyers érzelmekkel teli dalszövegeiket Franccesca De Struct erőteljes énekhangján előadva hallhatjuk - emellett pedig "zsigeri" gitár-témák és lüktető szintetizátor-játékok jellemzőek a Fate Destroyed audió-támadására, mellyel a '90-es évekbeli indusztriális rockzene és a modern heavy metal között igyekszenek betölteni a tátongó űrt. A bandát egyébként a Green Jelly, a Matriarchs, a The Dreaming, a KUZA, a 7 Days Away és a Dirty Machine egyes tagjai alkotják.

A Fate Destroyed bemutatkozó EP-je - amit a bandáról neveztek el - Carlton Bost (Orgy, Deadsy, The Dreaming) társ-producelésében került rögzítésre - ez 2018 őszén jelent meg.

2019 szeptemberében a banda bemutatta egy klasszikus folk-nóta, az 'In The Pines' feldolgozásának hivatalos videóját. Ezt a dalt sokan "Where Did You Sleep Last Night?"- vagy "My Girl"-ként ismerik, többek közt a legendás blues-zenész, Lead Belly előadásában (később egyébként a Nirvana is feldolgozta ezt a számot). A Fate Destroyed zenekar "kísérteties" feldolgozásának hivatalos videoklipje itt tekinthető meg:

Lentebb megtekinthetjük az előző single, a 'Break Free' hivatalos klipjét, amit a Society 1 frontembere, Matt Zane rendezett (a single digitálisan megvásárolható a Spotify, a ReverbNation, a Deezer, a Google Play és az Amazon kínálatában.

Franccesca De Struct így nyilatkozott: "A 'Break Free' egy örökké tartó küzdelem himnusza; azé a küzdelmé, amit a jelenlegi és jövőbeni, vágyott önmagunk között zajlik. Azokról a pillanatokról szól ez a dal, amikor tükörbe nézel, és nem ismered fel a rád visszatekintő személyt. A kettősségről, a bezártságról és a menekülésvágyról szól ez a nóta".

A Fate Destroyed felállását Roger Bohlen gitáros, Nathan YoungBlood (Green Jelly, Dirty Machine) basszer és Ben Levi (Matriarchs) dobos teszi teljessé.

Később - dalszöveges videó formájában - napvilágot látott a debüt-EP második single-dala, a 'We Fall', aminek kapcsán Franccesca De Struct elmondta: "A 'We Fall' figyelmeztetés azoknak, akiknek minden idejét felemészti a megbánás. Ez a dal arról a helyzetről szól, amikor körbenézünk a hozzánk fűződő, múltbéli embereken, helyeken és döntéseken, és rájövünk, hogy kiába kesergünk a dolgokon, a világ közben tovább forog, és végül lehagy minket...".


FATE DESTROYED - itt az új klip az október elsején megjelenő 'Two Toned Hearts' EP-ről: 'Death Signs'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás