Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [645. rész]


2021-09-15

Ipari és zord black metal zene orosz földekről...

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 645. rész

INHALING COLD - 'Бесконечность сводящая с ума'

Az Inhaling Cold egy orosz melodic / indusztriális black metal banda, amit 2010-ben alapítottak Kirov városában. A zenekart három tag, Frederic Cthulhu basszusgitáros, valamint Lux Mystherion frontember és Denis Burdin gitáros alkotja.

Az Inhaling Cold debütáló anyaga, a 'Провидец' című demó 2012-ben jelent meg. Egy hosszabb szünet után 2018-ban tértek ismét vissza (egy 'Бесконечность, сводящая с ума' című kislemezzel), és azóta meglehetősen aktívan stúdióznak, dobnak piacra új kiadványokat. 2019-ben megjelent egy másik kislemezük, az 'Antarktos', majd egy évvel később - 2020 júniusában - piacra dobták első teljes értékű stúdióalbumukat, ami a 'Фаталист' címet viseli.

A 'Фаталист' kiadóktól függetlenül, digitális formában jelent meg; úgyszintén a 2020 októberi mini-album, a kétszámos 'Память ледяных могил'. Az Inhaling Cold minden single-dala és albuma megvásárolható az iTunes-on.

A bandának jelenleg egyetlen hivatalos oldala van: ez az orosz nyelvű vk.com/inhaling_cold_official


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [645. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás