Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [647. rész]


2021-09-22

A pokol itt van; a pokol most zajlik...

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 647. rész

PERDITION SECT - 'Missed Information'

A 2020 elején alakult Perdition Sect egy Ohio-beli "Discharge-imádó D-beat szupergroup".

"2020 márciusa... a COVID-19 járvány bizonytalansággal és félelemmel tölti meg a világot. Aaron Dallison (Keelhaul, Brian Tentacles, Axioma) és Matt Sorg (Ringworm, Shed the Skin) ekkoriban, egyik este a Now Thats Class bárban (Cleveland) ültek, ahol egy The Obsessed-bulit követően arról beszélgettek, milyen komoly munkanélküliséget és elszigeteltséget eredményezhet a világjárvány. A két zenész úgy döntött, kihasználják a karantén előnyeit, és közösen szereznek új dalokat, stílusilag felelevenítvén a klasszikus Discharge-hangzást. Nem sokkal később maguk mellé vették Kyle Severn-t (Incantation, Shed The Skin) és Mike Lare-t (Ringworm), hogy teljessé tegyék új bandájuk felállását; majd közös erővel neki is láttak a dalszerzésnek. A srácok mindössze egyetlen hét alatt megírtak 10 számot (különféle telefonos applikációk segítségével)! A karantén első hónapját követően mind a négy zenész saját otthonában gyakorolta be a nótákat, majd ezeket négy különálló session során fel is vették Kyle házi stúdiójában. Ezt követően elküldték a végleges demókat Noah Buchanan-nek (Nunslughter) a Mercinary Stúdióba, hogy végezze el a hanganyag keverését. Ennek a végeredménye lett ez a 10 számos Discharge-imádat, amit a jelenlegi időknek megfelelően 'End Times' címmel láttak el. "A pokol itt van; a pokol most zajlik"..."

Az 'End Times' album alább látható borítóját Justin Meyer (Dark Art / Craft, Axioma) tervezte. A 2020. december 11-én megjelent lemezt bakeliten és digitális formában lehet megrendelni, a Seeing Red Records kínálatából.

Bővebb infók, hírek a Perdition Sect zenekarról a Facebookon találhatók.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [647. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás