Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [662. rész]


2021-11-13

Ebben a labirintusban jó eséllyel elvész mindenki...

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 662. rész

LABYRINTH ENTRANCE - 'Absence Of Light Surrounding'

A Labyrinth Entrance egy lengyel black metal projekt, ami egyszemélyes zenekarként működik. A projekt énekese és multi-instrumentalistája egy Hunger nevű egyén (eredeti nevén: Adam Ronij), aki emellett a Horror Of Naatu zenekar tagja; nem mellesleg pedig a legendás Stillborn együttes basszusgitárosa.

A Labyrinth Entrance mindeddig két stúdiólemezt adott ki: a debütáló, 'Monumental Bitterness' című anyag 2017-ben; a legújabb, 'Deplore the Vanity' című nagylemez pedig 2021 májusában látott napvilágot, a Godz ov War Productions kiadó jóvoltából.

A Labyrinth Entrance 2019 és 2020 tele között írta meg és vette fel új albumát, aminek hangmérnöke és mixere Michał Grabowski volt. A CD-n és digitális formában megjelent 'Deplore the Vanity' egyes dalai instrumentális betétekkel vannak összekötve (szinte minden második tétel vokál-mentes); zeneiségét tekintve pedig nem szimplán egy általános black metal album; lévén olyan stílusok hatásai is felfedezhetők rajta, mint a jazz, a prog-metal és a synthwave.

Friss hírek, további infók: www.facebook.com/labyrinth.entrance

 

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [662. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás