Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [663. rész]


2021-11-17

Vérbeli skandináv metalzene!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 663. rész

PERPETUAL ETUDE - 'Once We Were One'

A svéd Perpetual Etude zenekart 2019-ben alapította Magnus Mild gitáros, azzal a céllal, hogy felelevenítse a '80-as évek klasszikus hard rock / metal zenéjét, amikor a gitár-hősök örökké emléketes szólókkal, a bandák pedig dallam-központúsággal operáltak.

Magnus később bevette projektjébe Kristian Fyhr énekest, és közösen nekiláttak a Perpetual Etude első, 'Now Is the Time' című albuma kidolgozásának. A banda első dalai az élet nagy kalandjait, élményeit (igaz szerelem, veszteség, stb.) dolgozza fel. Ezt szimbolizálja a lemez borítója is (amit a híres brazil művész, Gustavo Sazes készített): egy törött homokóra látható rajta, amiből szép és rossz emlékek elegye szivárog. Ennek jelentése a következő: tanulnunk kell a múlt eseményeiből, ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni.

Amire pedig zenei tekintetben számítani kell az első Perpetual Etude albumon: élesen hasító gitár- és billentyű-szólók, gyors és súlyos riffek, valamint ultra-dallamos vokálok!

A tracklista:
01. I’ve Got The Power
02. Show Me
03. Straight Through The Heart
04. Once We Were One
05. Hell Fire Burn
06. Now Is The Time
07. Sail Away
08. Our Love

A Black Lodge Records 2021. október 1-én adta ki a 'Now Is the Time' albumot, amiről három felvezető single-dalt is kiadtak: szeptemberben jelent meg a 'Once We Were One', illetve a 'Show Me'. Az 'I've Got The Power' című szám már korábban megjelent, hivatalos videó formájában.

A Perpetual Etude felállását Magnus Mild gitáros, Kristian Fyhr énekes, Kaspar Dahlqvist billentyűs, Vidar Mårtensson dobos és Mikael T Planefeldt basszusgitáros alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/PerpetualEtude

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [663. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás