Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [664. rész]


2021-11-20

Az amerikai extrém metal-színtér egyik leendő legendája zenél ma.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 664. rész

SYMBOLIK - 'Pathogenesis'

A Symbolik egy kaliforniai, technikás melodic death metal banda, aminek első nagylemeze, az 'Emergence' 2020. április 10-én jelen meg, a The Artisan Era kiadó jóvoltából. Ezt megelőzően 2011-ben adott ki a csapat egy 'Pathogenesis' című mini-albumot; majd 2015-ben egy 'Diverging Mortal Flesh' című kislemezt.

A Symbolik tehát 9 évvel a bemutatkozó, 'Pathogenesis' című EP megjelenése után tért vissza első nagylemezével, ami egy valódi "neo-klasszikus magnum opus". Egy "hiper-melodikus, szimfónikus töltetű, black metal / technikás death metal-anyagra" kell számítani az 'Emergence' formájában, ami a The Artisan Era közleménye szerint "a 2020-as év egyik legerősebb death metal albuma".

Az 'Emergence' album erősen ajánlott többek közt a The Black Dahlia Murder, a Vale Of Pnath, a Dimmu Borgir, az Inferi és az Alterbeast rajongóinak.

A Symbolik felállását Chris Blackburn énekes, Allen Burton (ex-Alterbeast) és Taylor Whitney gitárosok, Daniel Juarez basszusgitáros és Brandon Clevenstine dobos / szimfónikus zene-felelős alkotja.

A Symbolik Facebook-oldala itt található meg.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [664. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás