Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a VOODOO MOONSHINE visszatérő albuma, a 'Bottom of the Barrel'


2022-02-08

Az amerikai "bluesy groove rock banda" közel húsz évvel a megalakulás után új albummal tért vissza.

A Voodoo Moonshine frissen kiadta új, 'Bottom of the Barrel' című albumát a Dark Star Records révén. A banda új nagylemeze megrendelhető CD-n és digitális formában, az alábbi képre kattintva:

Az önmagát "bluesy groove rock bandaként" meghatározó Voodoo Moonshine 2003-ban alakult Memphis-ben, Jeff Losawyer szólógitáros vezetésével. A csapat debütáló albuma, a 'Decade of Decay' 2005 márciusában látott napvilágot, és Amerika mellett Európában is nagy sikereket aratott. A banda lemezbemutató turnékat tartott hazájában és tengeren túlon is (többek közt Nagy-Britanniában). Bemutatkozó albumuk sikereinek köszönhetően Angliában hét alkalommal, Japánban pedig hat esetben kiáltották ki őket különféle magazinok “Number One Band”-nek. Debütáló lemezüket többek közt a világhírű R.I.P. Magazine is nagyra méltatta. 2006-ban a banda népszerűsége még nagyobb lett, miután nemzetközi rock-rádiók is elkezdték játszani dalaikat. A Voodoo Moonshine számai többek közt Portugáliában, Görögországban, Kanadában és természetesen Amerikában is rendre toplistás helyezéseket értek el (olyan előadók mellé kerültek ezeken a listákon, mint a Bon Jovi, a Skid Row, a Guns N' Roses vagy a Scorpions). A 'Decade of Decay' promóciója a 2007-es évben is töretlenül zajlott; ezt követően azonban pihenőre ment a csapat; lévén Jeff Losawyer gitáros egy szólóalbum munkálataiba vágott bele.

Eltelt 12 év - ekkor jött a történet következő mozzanata: Jeff meglátta a YouTube-on Pedro Espadát, akit rendkívül tehetséges és egyedülálló énekesnek gondolt. Felkereste hát Pedro-t, azzal a céllal, hogy közösen előadhatnának néhány régi Voodoo Moonshine számot. Annak ellenére, hogy a baráti körben és a rajongó táborban sokan ellenezték Pedro részvételét a projektben, Jeff kitartott újonnani felfedezettje mellett. Állhatatossága végül kifizetődött: Jeff, Pedro és a Rockit Fly zenekar tagjai a 2018-as Daytona Beach Bike Week színpadán adtak nagysikerű koncertet. Pedro végül oszlopos tagjává vált Jeff minden zenei megmozdulásának; végül a páros maga mellé vette a Nova Rex dobosát, Eddie Cruise-t, valamint Hector Acevedo basszusgitárost, hogy közösen újra életre keltsék a Voodoo Moonshine együttest. Innentől pedig már történelem az egész...

A Voodoo Moonshine tehát 17 év után tért vissza új albummal. Az ütős, lendületes és dinamikus 'Bottom of the Barrel' lemez garantáltan a blues / hard rock műfaj egyik legkiemelkedőbb kiadványa lesz a 2022-es évben!

A tracklista:
01. Locked And Loaded
02. Give It To Me
03. Bring It Down
04. Round And Round
05. Sometimes You Just Wanna
06. What A Way To Go
07. Swallow My Pride
08. Eden In Your Eyes
09. Rise Free
10. Y’all Come Back Soon
11. Eden In Your Eyes (akusztikus verzió)

Íme az album első hivatalos single-dala, a 'Bring It Down':

 

Megjelent a VOODOO MOONSHINE visszatérő albuma, a 'Bottom of the Barrel'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás