Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

James LoMenzo hivatalosan is visszatért a MEGADETH-be


2022-06-01

A Megadeth bejelentette, hogy megtalálák David Ellefson utódját.

James LoMenzo basszusgitáros immáron hivatalosan is tagja a Megadeth-nek. LoMenzo első körben a 2000-es évek közepén volt tagja Dave Mustaine legendás bandájának, de a zenekar legutóbbi koncertjein (The Metal Tour Of The Year) is feltűnt, mint beugrós basszer; mostantól azonban újra teljes értékű tagja a Megadeth-famíliának.

Dave Mustaine frontember a következőket közölte: "Nagyon örülök, hogy James újra a Megadeth-család tagja lehet. James eleinte csak turné-basszerként segített be nekünk, de mivel kiderült, hogy még mindig képes fantasztikus dolgokat művelni, itt volt az idő, hogy újra állandó taggá váljon".

James hozzátette: "Nagyon izgatott vagyok, amiért újra a Megadeth tagja lehetek, és teljes gőzzel vethetem bele magam eme ikonikus banda történelmének újabb fejezetébe! Dave, Kiko és Dirk oldalán biztos, hogy nem lesz megállás! Jó érzés újra itthon lenni!".

Mustaine néhány héttel ezelőtt árulta el, hogy a Megadeth régóta várt, soron következő nagylemeze 'The Sick, the Dying... and the Dead' címmel fog napvilágot látni még ebben az évben. Az új albumra felkerülő dalokban minden bizonnyal Steve Di Giorgio basszusgitáros (Testament, Death, Sadus) játéka lesz hallható; lévén elsőször ő játszotta újra fel az eredetileg David Ellefson által rögzített témákat.

A 'The Sick, the Dying... and the Dead' album első ízelítője egy 'Killing Time' című single-dal lesz, ami a jelenlegi tervek szerint július 8-án kerül bemutatásra.

Az új albumot hamarosan hivatalosan is bejelentik...

A Megadeth április és május folyamán a Lamg Of God-dal közösen turnézott Észak-Amerikában, a The Metal Tour Of The Year 2022 elnevezésű körút keretében. A nyár folyamán a banda fellép továbbá néhány európai és amerikai fesztiválon; ősszel vagy télen pedig várhatóan elindul a következő lemezbemutató turné.

 

James LoMenzo hivatalosan is visszatért a MEGADETH-be
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás