Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Regisztráció

Bejelentkezéshez szükséges adatok:

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Szállítási cím:

Számlázási cím:

Érdeklődési kör:

Rendelési feltételek

Szállítási határidő 2-25 munkanap, ha ez idő alatt nem tudjuk a megrendelt terméket küldeni, akkor értesítünk, hogy mikorra várhatod. (általában a ritkán beszerezhető lemezeket tudjuk később küldeni.)

A hiányos megrendeléseket a 25. napon postára adjuk, a hiányzó tételeket továbbra is előjegyzésben tartjuk és amint tudjuk, postázzuk, természetesen újabb postaköltség felszámítása nélkül!

Amennyiben egy alkalommal több lemezt is rendelsz, kérjük tüntesd fel, hogy csak egyben vagy külön-külön is postázhatjuk.

Ha rendelés leadása után valamilyen okból mégsem kéred a csomagot, kérjük minél hamarabb értesíts bennünket e-mailben. (rocknesshanglemezbolt@gmail.com)

A csomagokat vagy utánvétellel küldjük, ebben az esetben átvételkor kell fizetned, de lehetőség van Online Bankon keresztüli kártyás előrefizetésre.

Postaköltség: Utánvétel esetén: 1650 Ft
                          Online fizetés esetén: 1200 Ft

A honlapunkon nem szereplő előadókra és lemezekre is adhatsz le rendelést a rocknesshanglemezbolt@gmail.com e-mail címen.

 

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás