Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Fórum

Fesztiválozás

oláh tamás2021-01-16 15:06:45

Sajnos az most elmarad a hülye vírus miatt.Így az ember két fal közé van szorítva csak a karantén koncertek vannak azok meg szart sem érnek.

Válasz erre

Szathmári Zoltán2010-07-20 22:08:59

Biztos sokan ücsörögnek otthon is. Meg sokan lusták is. Másoknak meg pénzük van kevés. Jók ezek a fesztiválok. Nyaranta én is "öreg" fejjel azt nézegetem, hová, kiért, vagy kikért lenne érdemes elzarándokolni?
Ezzel különben néhány éve már elég sok problémám van. Egy dél-alföldi kisváros lakója révén elég messzire kell kimozdulnom, ha látni akarom azokat az előadókat, akik a kedvenceim közé tartoznak. Valahol ez a mocskos kapitalizmus is okozója ezen problémának./Ezt bővebben nem fejteném ki , mert több oldal terjedelem lenne./
Szóval. Tavaly egy napra -csak, hogy lássam a TESTAMENT-et 2007 után ismét- Tokajt kellett meglátogatni. Nem volt olcsó az út sem, a beugró sem, az ottani fogyasztás sem.
Nem a nálam jóval messzebb lévő rock zenei rendezvényekkel van bajom, hanem azzal, hogy felénk minden jó kis bulihely megszűnt létezni. Kunszentmártonban 10, vagy 11 alkalmat élt meg a Rock fesztivál, majd "okok" miatt beleállt a földbe. Mezőtúrnak is befellegzett, valami idióta érdekcsoport ügyeskedése miatt. Azóta ott is mélységes a csend. Úgy látszik errefelé nem sok érdeke fűződik a tőkének ahhoz, hogy létrehozzon valamit, ha már itt van a nyakunkon és folyton fojtogat bennünket.
Pedig fesztiválozni jó, nagyon jó! Én is ott lennék jó néhányon, ha tehetném...

Válasz erre

oláh tamás2010-06-30 18:20:20

páran nem mennek fesztiválozni.csak akkor mit csinálnak otthon ülnek?mert nem hiszem ha valaki dolgozik nem tud ki venni szabadságot.vagy 1általán nem mennek.akkor mit csinálnak?

Válasz erre

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be!

Belépés


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.