Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

POTENTIAL THREAT SF - 6 év után új albumot adott ki a Bay Area-i thrash banda

2019-06-14
A '80-as évek egyik ismert amerikai thrash metal bandája a német Ragnarök Records kiadóval kötött lemezszerződést.

A San Francisco Potential Threat SF zenekar új albuma, a 'Threat To Society' 2019. május 23-án jelent meg, rajta 11 "kegyelmet nem ismerő, durva hangzású thrash-himnusszal".

A banda harmadik sorlemeze, a 'Threat to Society' egy "agresszív üvöltésekkel, fűrész-szerű riffekkel, lüktető basszus-témákkal és ütős dob-munkával teli" anyag, ami "bebizonyítja, hogy ez a banda továbbra is tisztában van azzal, hogyan kell elejétől a végéig magára vonni a hallgató figyelmét".

A Juan Urteaga (Machine Head, Testament) által producelt albumot a híres Trident Stúdióban rögzítették. A maszterizálást a szintén legendás Maor Appelbaum végezte el. A lemez július folyamán megjelenik digipak CD-n is.

A lemez címadó dalát itt lehet meghallgatni.

Az 1986-ban alakult Potential Threat SF karrierje során olyan bandákkal állt közösen színpadra, mint a Slayer, a Testament és a Nuclear Assault; legutóbb pedig a Death Angel társaságában járták az Államokat (basszusgitárosuk, Damien Sisson egyben a Death Angel tagja is).

A Potential Threat SF 2013 nyarán adta ki legutóbbi nagylemezét, 'Civilization Under Threat' címmel, az Old School Metal Records jóvoltából. A lemezen "az old-school műfaj agresszivitása vegyül dupla gitár-témákkal és ütős befejezéssel".


POTENTIAL THREAT SF - 6 év után új albumot adott ki a Bay Area-i thrash banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.