Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Öt év után megjelent a VALKYRIE új albuma, a 'Fear'; itt a teljes stream!

2020-07-29
A Virginia-i hard rocker / doom-metalista riff-mesterek július 24-én adták ki új albumukat, a Relapse Records jóvoltából.

Öt év szünet után az Illinois-i Earth Analog Stúdiót vette célba a Valkyrie. Itt készült, Sanford Parker (Nachtmystium, Pelican) producelésében a banda "eddigi legprogresszívabb, legváltozatosabb albuma", a 'Fear'.

A 'Fear' egy "tónusokban gazdag, organikus dalszerzői munka eredményeként létrejött lemez, mely kétségkívül a Valkyrie karrierjének megkoronázása". A banda ezúttal is analóg módon rögzített nyolc új dalt, melyek a Pete és Jake Adams testvérpár egyedi gitár-harmóniáira, szívszaggató dalszövegeire, valamint a többi tag könyörtelen ritmus-szekciójára épül. "A 'Fear' albummal a Valkyrie megteszi a következő evolúciós lépést, mint napjaink hard rock-színterének egyik legdinamikusabb, legkreatívabb bandája. Az olyan dalok, mint a 'Feeling So Low', a 'The Choice' vagy az 'Evil Eye' tökéletesen prezentálja a Valkyrie sokoldalú hangzását, amit erős dallamok és kreatív zenei megoldások tarkítanak".

A 'Fear' megjelent CD-n, LP-n és digitálisan, július 24-én. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Feeling So Low
02. Afraid To Live
03. Loveblind
04. The Choice
05. Fear And Sacrifice
06. Brings You Down
07. Evil Eye
08. Exasperator

Alább meghallgatható az első három új dal, a 'Feeling So Low', a 'The Choice' és az 'Evil Eye':

A megjelenést követő első hétben közzétették a teljes album-streamet. Íme a premier:

A 2002-ben, Jake és Pete Adams (gitáros és énekes - Baroness, Samhain) testvérek által alapított, majd Alan Fary (Earthling) basszer és Warren Hawkins dobos jóvoltából kiteljesedett Valkyrie zenéje a hard rock és a heavy metal klasszikus érájának hatásai foglalja magában. A Valkyrie "rock 'n' roll-lal, fertőző szólókkal és erőteljes vokálokkal teli" zenéje olyan legendák muzsikájára emlékeztetheti a hallgatót, mint a Led Zeppelin, a Thin Lizzy vagy a Scorpions. A kvartett mindeddig három nagylemezt, néhány EP-t és egy pár single-t adott ki.

A Valkyrie legutóbbi stúdióalbuma, a 'Shadows' 2015 májusában jelent meg. Erről bővebben itt írtunk.


Öt év után megjelent a VALKYRIE új albuma, a 'Fear'; itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.