Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Premier: Életüket vesztett tűzoltók emlékére írt új dalt az INDESTRUCTIBLE NOISE COMMAND (I.N.C.)

2019-06-14
Az extrém metalista I.N.C. zenekar 'Beneath The Smoke' címmel adta ki új single-dalát, amit az életüket vesztett tűzoltók emlékére szereztek.

A banda két tagja civilben tűzoltóként dolgozik: Dennis Gergely énekes főhadnagyként, Anthony Fabrizi gitáros pedig zászlóaljparancsnokként szolgál. Nem mellesleg Kyle Shepard dobos is egy hivatásos tűzoltó fia...

Nem véletlen tehát, hogy az új dalt e nemes szakma áldozatainak emlékére írta a banda. A 'Beneath The Smoke' szövegét Fabrizi és Gergely írta - őket két munkatársuk, Steven Velasquez hadnagy és Michel Baik elvesztése, áldozathozatala ihlette meg.

Ezt a dalt egyébként öt évvel ezelőtt alkotta meg a banda, a 'Black Hearse Serenade' sessions keretében, de mindeddig nem került nyilvánosságra. Most azonban úgy döntöttek, jótékony célból single-ként kiadják a nótát, melynek bevételei 100%-ban egy alapítvány számlájára kerülnek jóváírásra.

A single-t megvásárolni, az alapítványt támogatni itt és itt lehet.

Az I.N.C. zenekar március 8-án jelentette meg új albumát. A 'Terrible Things' a I.N.C. első albuma öt éven belül; a 2014-es 'Black Hearse Serenade' folytatása.

A csapat immáron a harmadik nagylemezét adja ki a 2010-es visszatérés óra. A 'Terrible Things' összességében a zenekar ötödik sorlemeze.

Az új album dalszerzői munkálatai 2018 januárjában indultak. A zenészek a Toxic Holocaust zenekarból ismert Nicky Bellmore tulajdonában álló Dexters Lab Recording Stúdióban vették fel az új nótákat, melyek - a hírek szerint - "felelevenítik a banda thrash-gyökereit (gondoljunk csak a '87-es 'Razorback' albumra), egyben pedig extrém technikai megoldásokkal spékelik meg azokat".

Az új lemez első single-dala, a 'Declaration' itt és lentebb meghallgatható.

Erik Barath gitáros elmondta: “Ez a dal az elmúlt három és fél évtizedünk egyértelmű nyilatkozata; bandánk thrash és metalzene iránti elkötelezettségének leszögezése. A 'Declaration' hármónk örök testvériségét pecsételi meg: Erik, Dennis és Anthony immáron a középiskola óta összetart, és jelenleg erősebb a trió, mint valaha!”.

A tracklista:
01. Fist Go Rek
02. Identifier
03. Declaration
04. Terrible Things
05. Pledge Of Legions
06. Unscathed
07. Bone Saw Ballet
08. Salmonella
09. Nemesis
10. Devil Of Hearts

Az album nyitó-dala, a 'Fist Go Rek' hivatalos videoklip fromájában jelent meg. Az 'Identifier' című szám továbbá animációs videó formájában látott napvilágot:

A zenekar eredeti felállása 1986-ban alakult. '87-ben jelent meg első nagylemezük, a 'Razorback', majd '88.ban a második, a 'The Visitor'. Mindkét lemez viszonylag nagy sikereket aratott underground thrash-körökben, ám kiadói problémák miatt a banda 1990-ben feloszlott. Az újjáalakulás 2010-ben jött el. Az I.N.C. reinkarnációjában három eredeti tag is részt vesz: Eric Barath és Tony Fabrizi gitárosok, valamint Dennis Gergely énekes. Az újjáalakult csapat mindeddig egy EP-t (2010 - 'Bleed the Line') és két nagylemezt (2011 - 'Heaven Sent... Hellbound', 2014 - 'Black Hearse Serenade') adott ki.

Az alábbi fotó '88-ban készült a bandáról:


Premier: Életüket vesztett tűzoltók emlékére írt új dalt az INDESTRUCTIBLE NOISE COMMAND (I.N.C.)
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.