Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer) vette át Nick Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir) helyét a LOCK UP zenekarban

2020-05-06
A Lock Up nevezetű nemzetközi grindcore szuper-group áprilisban megvált dobosától, a black és death metal körökben magasan jegyzett Nick Barker-től.

"Hosszas gondolkodás és a jövő mérlegelése után arra jutottam, hogy kilépek a Lock Up zenekarból! Semmiféle rosszmájúság és dráma nincs a dologban - ezek a srácok továbbra is az én testvéreim maradnak, és a legjobbakat kívánom nekik a jövőre nézve" - közölte Barker.

"Számos projektem van kialakulóban - ezeket majd akkor jelentem be, amikor eljön a megfelelő idő. Ezúton szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak ex-bandatársaimnak és a világ minden Lock Up-rajongójának, hogy támogatott az elmúlt több mint 20 év során, ami időt lehúztam a banda dobosaként. Szeretlek Titeket!".

A Lock Up basszusgitárosa, a Napalm Death-ből ismert Shane Embury (aki a Burjeria zenekarban továbbra is Barker bandatársa marad) így szólt: "Szomorú vagyok, amiért Nick elhagyja a Lock Up-ot! De miután megvitattuk a dolgot, nyilvánvalóvá vált, hogy jobb lesz így mindenkinek. Egyébként semmiféle rosszí szájíz nem marad a dolog után... Nick-kel és Jesse Pintado-val (RIP) közösen alaítottuk a Lock Up-ot 1998-ban! Azóta nagyszerű dolgokat éltünk át, hatalmasakat buliztunk és nagyon jól éreztük magunkat. Csakis a legjobbakat kívánhatom Nick-nek a jövőre nézve!".

A Lock Up - aminek Embury mellett tagja a gitáros Anton Reisenegger (Pentagram, Criminal) és az énekes Kevin Sharp (Venomous Concept, ex-Brutal Truth) - május elején bemutatta Nick Barker utódját; méghozzá a szintén magasan elismert Adam Jarvis-t (Misery Index, Pig Destroyer).

Embury így szólt: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Adam immáron a Lock Up felállását erősítheti! Néhány éve ismerem őt - legutóbb például egy közös európai turnén dolgoztunk együtt. Egy rendkívül kedves, intelligens egyéniségről, és egy gyilkos bőrnyúzóról van szó! A Lock Up munkássága az 1998-as megalakulás óta olyan, mint egy ullámvasút, de Adam csatlakozása minden bizonnyal új erővel és üzemanyaggal tölti fel ezt a veterán grind-gépezetet... Play Fast or Die!!!".

Jarvis hozzátette: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy tagja lehetek ennek a giylkos felállásnak, amit mérhetetlenül tehetséges zenészek alkotnak. Korábban is volt már szerencsém találkozni ezekkel a nagyszerű emberekkel - nagyjából 10 éve ismerem őket -, de most alig várom, hogy együtt is dolgozhassak velük! Minden tiszteletem Nick Barkeré - nem lesz könnyű betölteni az ő helyét, de készen állok a kihívásra. GRIND!!!".

A Lock Up legutóbbi albuma, a 'Demonization' 2017 márciusában jelent meg, a Listenable Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer) vette át Nick Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir) helyét a LOCK UP zenekarban
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.