Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

METALACHI - tavaszi turnéra készül az amerikai "lakodalmas" heavy metal banda

2019-04-10
Májusi kezdettel észak-amerikai turnét bonyolít le a Metalachi, azaz az első és egyetlen lakodalmas heavy metal banda.

A Metalachi "egy öttagú, magasan képzett klasszikus mariachi* zenészekből álló együttes, ami olyan metal bandák hatásával vegyíti muzsikáját, mint a GWAR, a KISS vagy Rob Zombie. Bulijaik állandó kellékei különféle kosztümök, maskarák és egyedi antikvitások. A zenekart Vega De La Rockha énekes, Maximilian "Dirty" Sanchez hegedűs, Poncho Rockafeller és Ramon Holiday gitárosok és El Cucuy trombitás alkotja. Menedzserük a titokzatos impresszárió, Warren Moscow".

A tradícionális mariachi hangszereken játszó Metalachi többek közt olyan dalokat ad elő egyedülálló formában, mint a Judas Priest 'Breaking The Law'-ja, Ozzy Osbourne 'Crazy Train' nótája, a Guns N' Roses 'Sweet Child O' Mine' klasszikusa, vagy a Whitesnake 'Here I Go Again' című száma.

A csapat május és június között nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le, melynek beosztása itt érhető el.

Íme egy kis ízelítő:

További videók és kedvcsinálók a banda YouTube-csatornáján érhetők el.

* A mariachi Mexikó legismertebb népzenei eredetű zenei műfaja. A „mariachi” szó valószínűleg bennszülött eredetű, amely - azon túl, hogy a műfaj elnevezéseként szolgál, jelenheti magát a zenekart, de annak egyes tagjait is.
Az ország nyugati térségében megszülető mariachi az 1930-as évektől kezdve a mexikói zene és kultúra széles körben ismert alapvető szimbólumává vált. Népszerűsége ma is töretlen, hiszen számos mariachi csoport munkálkodik szerte Amerikában és Európában.


METALACHI - tavaszi turnéra készül az amerikai
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.