Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

WRVTH - kiadta utolsó albumát a kaliforniai technikás death metal banda; itt a friss videoklip!

2019-08-24
A Unique Leader Records kötelékébe tartozó, kaliforniai WRVTH (korábban Wrath Of Vesuvius) augusztus 23-án dobta piacra negyedik - egyben utaolsó - nagylemezét, ami a 'No Rising Sun' címet viseli.

Az új album egy "zeneileg gazdag, dallamos és szívszaggatóan szenvedélyes, 10 számos mű, ami által a WRVTH még mélyebbre merül a blackened / post-metal műfaj atmoszférikus vizében". A csapat negyedik nagylemezének producere és hangmérnöke Jack Shirley (Deafheaven, Oathbreaker) volt. A felvételek a kaliforniai Palo Alto-ban zajlottak, az Atomic Garden Stúdióban.

Íme a banda friss közleménye: "Ez az album mindazokról a nehézségekről és bonyodalmakról szól, ami egy bandán belüli élettel kapcsolatos. Ugyanakkor épp annyira szól ez mindarról a küzdelemről és győzelmes mámorról, ami céljaink és szenvedélyeink elérésének útján érintenek minket. Az új dalokban egyértelműen érezhető minden izgalom és öröm, valamint vér, könny és szívfájdalom, amit belefektettünk ebbe az albumba. Dalszövegek tekintetében továbbá a düh és az ellenállás kapja az elsődleges szerepet. Egy nap úgy tűnik, minden rendben van; másnap azonban szertefoszlik az egész... Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy új nap virradjon rá... Ez az album reprezentációja mindannak, amit ez a banda jelentett számunkra; és minden csatának, amit annak fenntartása érdekében vívtunk. A dalok hangzásában egyúttal érezhető a jövő zenéje is; vagyis minden, ami annak idején a Wrath Of Vesuvius-t jellemezte, és az is, amit a jövő tartogat számunkra. Együtt láthattunk világot, együtt éltünk át mennyet és poklot - a legszorosabb barátság alakult ki köztünk ezidő alatt. Nem számít, kicsi volt-e vagy nagy a színpad, minden koncertet úgy játszottunk, mintha az lenne az utolsó. Örökké hálásak maradunk minden szerződésért, minden lehetőségért és minden győzelemért, ami e banda révén kaptunk. És persze mindörökké hálásak leszünk azért, hogy ezt az egészet megoszthattuk Veletek!".

A 'No Rising Sun' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Eventide
02. Pirouette of Hysterics
03. Calcified to Stone
04. House of the Centenary
05. Undertow
06. Enshrined
07. Headstones
08. Dust and Moonlight
09. Abstraction
10. Furrows of a Dying Tree

Az első single-dal, az 'Eventide' hivatalos szöveges videója itt tekinthető meg:

A lemez megjelenésének napján bemutatták a 'Furrows Of A Dying Tree' dal hivatalos videóját is:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról, valamint az utolsó koncertekről: www.facebook.com/wrvth


WRVTH - kiadta utolsó albumát a kaliforniai technikás death metal banda; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.