Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új AGNOSTIC FRONT lemez harmadik videoklipje - 'A Wise Man'!

2015-04-16
A New York-i hardcore-veteránok bemutatták néhány napja megjelent 'The American Dream Died' albumuk harmadik hivatalos promó-klipjét, ami az 'A Wise Man' dalhoz készült, Matt Henderson közreműködésében:

Nemrég jelent meg a lemez címadódalának videoklipje is:

Az albumról elsőként a 'Police Violence' dal kerül megfilmesítésre:

Az utóbbi videoklip színfalak mögötti felvételei itt tekinthetők meg:

Az Agnostic Front tizenegyedik albuma 2015. április 4-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

A csapat új lemezének hangtechnikusa Paul Miner (Terror, H2O, Atreyu, Death By Stereo), aki emellett a keverést és a maszterizálást is elvégezte. A producer a Madball énekese, Freddy Cricien volt. Az album lent látható borítóját és szövegkönyves illusztrációit az a Todd Huber készítette, aki mellesleg Roger Miret énekes American Made Kustom ruházati vállalkozásának társ-tulajdonosa. A lemez egyik számában vendégszerepel maga Cricien, Toby Morse (H2O) és Lou Koller (Sick Of It All).

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Paul Miner-rel dolgozhatunk, a Buzzbomb Sound Labs falai között. Az új album - amit 'The American Dream Died' címmel láttunk el - egy gonosz, gyors és dühös anyagnak ígérkezik, tele a klasszikus elemeinkkel és a valódi old-school hardcore kaotikus repesztéseivel" - nyilatkozta Miret, majd később hozzátette a következőket: "Azért választottuk ezt a címet ['Az amerikai álom halott'], mert szeretnénk felnyitni az emberek szemét azzal kapcsolatban, ami ebben az országban zajlik. Márpedig nagyon sok mondanivalónk van. Sokan nem veszik észre a kormány és az országot vezető politikusok mennyire korruptak, kapzsik és könyörtelenek. Ezért tehát nekünk kell oktatnunk azokat, akiket el tudunk érni. Ugyanis szinte minden érték elveszett a világból. A totális korrupció és a többi botrányos ügy pedig csak még inkább kedvez az igazságtalan rendőri eljárásoknak, brutalitásnak. Minden, amiért eddig kiálltunk, most veszélyben van. Viszont valamilyen furcsa okból kifolyólag még mindig szólásszabadság van... ezért a lehető legtöbb mondanivalót próbáltuk belesűríteni ebbe a lemezbe".

Íme a CD-n, digitálisan és bakeliten is megjelent album tracklistája:

01. Intro
02. The American Died
03. Police Violence
04. Only In America
05. Test Of Time
06. We Walk The Line
07. Never Walk Alone (feat. Freddy Cricien, Toby Morse & Lou Koller)
08. Enough Is Enough
09. I Can't Relate
10. Old New York
11. Social Justice
12. Reasonable Doubt
13. No War Fuck You
14. Attack!
15. A Wise Man
16. Just Like Yesterday

Az új Agnostic Front album új felállással került rögzítésre: a banda tagjai (tavaly májusban) Craig Silverman személyében mutatták be új gitárosukat, aki nem ismeretlen a hardcore-színtéren. Craig korábban olyan bandákban játszott, mint az Only Living Witness, a Blood For Blood, a Ramallah vagy a Slapshot.
"Büszkék, izgatottak és boldogok vagyunk, hogy Craig részt vehet soron következő turnéjainkon és a jövőre megjelenő új lemezünkön!" - közölte a csapat.

A zenekar frissen közzétett egy fotó-galériát a stúdióból - ez a Facebook-on érhető el.

Íme az új 'The American Dream Died' című album munkálatait összefoglaló stúdió-videó-sorozat első két része:

Az Agnostic Front 2011 márciusában adta ki legutóbbi albumát, szintén 'My Life My Way' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából. A lemezt a neves Erik Rutan (Hate Eternal, Goatwhore, Madball, stb.) producerrel rögzítették, a floridai Mana Recordings Stúdióban.


Itt az új AGNOSTIC FRONT lemez harmadik videoklipje - 'A Wise Man'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.