Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ATKINS MAY PROJECT - bemutatta új videoklipjét a Judas Priest eredeti énekese és Paul May gitáros; itt a 'When The Bell Tolls'!

2020-05-22
Az eredeti Judas Priest énekes Al Atkins, valamint a kanadai gitáros Paul May közös Atkins May Project nevezetű formációja áprilisban kiadott egy 'The Final Cut' című stúdióalbumot.

A 'The Final Cut' című album borítója és tracklistája így néz ki:

01. The Revealing
02. The Final Cut
03. When The Bell Tolls
04. The War In-Between
05. Treading Water
06. Buried Alive
07. Fighting Man
08. Dead Mens Bones
09. Stranger In A Strange Land
10. The Cold Wind Blows
11. Masquerade
12. The Final Cut (full version)

Alább megtekinthető a 'When The Bell Tolls' című szám hivatalos videoklipje és a 'The War In-Between' kisfilmje, lentebb pedig bele lehet hallgatni az új dalokba:

Az Atkins May Project 2011-ben adta ki első albumát, 'Serpent's Kiss' címmel. Ezt követte a 2012-es 'Valley of Shadows'. A banda harmadik lemeze 2014. szeptember 29-én látott napvilágot, 'Empire of Destruction' címmel, a Gonzo Multimedia kiadó gondozásában. A "munkás-osztály" metalzenéje pedig 2015 óta egy speciális kollekció formájában is elérhető.

Az Atkins May Project eddigi három stúdiólemezének legnagyobb slágereit foglalja össze a 2015. március 23-án megjelent 'Anthology' című válogatás-album, ami a "klasszikus rock és a brit metal alapvető téziseit boncolgatja, de nem fél alkalmazni a progresszív gondolkodás előnyeit sem" - tulajdonképpen ezzel jellemezhető az Atkins May Project, ami saját bevallás szerint "az angol 'Black Country'-beli metalzene otthona".

Az 'Anthology' az alábbi tracklistával és borítóval érhető el, a Gonzo Multimedia kiadó kínálatában:

01. Here Comes The Rain
02. Bitter Waters
03. A World At War
04. Dream Maker
05. Whisper To The Wind
06. Harder They Fall
07. The Shallowing
08. Enslaved To Love
09. Theatre Of Fools
10. Valley Of Shadows
11. In the Air Tonight (Phil Collins feldolgozás; korábban kiadatlan dal)

Atkins a Judas Priest első két albumán, a 'Rocka Rolla'-n és a 'Sad Wings of Destiny'-n énekelt (mindkét album aranylemez lett). Emellett szintén az ő nevéhez fűződik a klasszikus 'Victim of Changes', ami egy egyedi dal-kombinációja Rob Halford 'Red Light Lady'-jének és Atkins 'Whiskey Woman' nótájának.
Atkins 1989-ben jelentette meg első önálló lemezét: a 'Judgement Day' nagy elismerésnek örvendett. Az énekes másik bandája, a Holy Rage 2010 októberében adta ki bemutatkozó nagylemezét, a Z Records jóvoltából - erről bővebben
itt írtunk.


ATKINS MAY PROJECT - bemutatta új videoklipjét a Judas Priest eredeti énekese és Paul May gitáros; itt a 'When The Bell Tolls'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.