Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Egy végzetes bandán belüli tragédia után új albummal tért vissza a BLAZE OF PERDITION - teljes egészében meghallgatható a 'Near Death Revelations'

2015-06-22
A lengyel black metal banda egy halálos kimenetelű autóbalesetben vesztette el basszusgitárosát 2013 novemberében, a tagok azonban nemrég újra munkába álltak.

Az Agonia Records néhány hónappal ezelőtt lemezszerződést kötött a Blaze Of Perdition zenekarral. Ennek eredményeképpen jelenik meg június 26-án a zenekar harmadik nagylemeze, a 'Near Death Revelations'.

A banda 2004-ben alakult Perdition néven - 2007-ben változtatták meg nevüket Blaze Of Perdition-re. Eddig két nagysikerű stúdiólemezük ['Towards The Blaze Of Perdition' (2010), 'The Hierophant' (2011)], két EP-jük, és több split-albumuk jelent meg. 2013 októberében adták ki leutóbbi, Devathron-nal közös mini-albumukat, a Third Eye Temple kiadó jóvoltából; rá egy hónappal azonban történt egy végzetes kimenetelű tragédia, aminek következtében a csapat basszusgitárosa, Wojciech "Ikaroz" Janus (23) életét vesztette; énekese, Pawel "Sonneillon" Marzec pedig élet-halál közti kómába esett.

Az énekes hosszú ideig tartó felépülése után azonban végre megújult erővel térhet vissza a Blaze Of Perdition: a júniusi megjelenésű 'Near Death Revelations' album - ahogy azt a címe is elárulja - a tragikus incidens során tapasztalt újjászületést mutatja be; méghozzá egy sötét és enigmatikus hangzású black metal-ópusz révén.

Az új lemez borítója (amit egy Mentalporn nevezetű grafikus készített) és tracklistája így néz ki:

01. Królestwo Niczyje
02. Into The Void Again
03. When Mirrors Shatter
04. Dreams Shall Flesh
05. Cold Morning Fears
06. The Tunnel
07. Of No Light

A lemez négy nappal a hivatalos megjelenés előtt teljes egészében elérhetővé vált, meghallgatás céljából. Íme az album-stream:


Egy végzetes bandán belüli tragédia után új albummal tért vissza a BLAZE OF PERDITION - teljes egészében meghallgatható a 'Near Death Revelations'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.