Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Pozitív lett Chuck Billy koronavírus-tesztje

2020-03-22
A veterán thrasher Chuck Billy, a Testament frontembere és felesége egyaránt elkapta a COVID-19 vírust.

A Testament közleménye így szól: "Mint azt bizonyára sokan tudjátok, a múlt héten tértünk vissza az európai Bay Strikes Back turnéról, ami után néhányan mi, a Testament tagja rosszul éreztük magunkat, ezért arra a döntésre jutottunk, hogy orvosilag leteszteltetjük magunkat COVID-19 nevezetű koronavírusra. Ma reggel Chuck és Tiffany Billy, valamint néhány stábtag tesztjei pozitívnak bizonyultak".

"Ezúton szeretnénk mindenkihez szólni, akik mellettünk állnak és aggódnak értünk: azt tettük, amit az orvosok mondtak nekünk, ami biztonságos; vagyis mindannyian karanténba vonultunk saját otthonunkban - már azt megelőzően, hogy leteszteltek minket. Természetesen aggódunk családtagjainkért, barátainkért, stábtagjainkért, zenésztársainkért és rajongóinkért; ezért felhívtuk turné-társainkat, a többi Bay Area-bandát, hogy tegyék meg ők is a megfelelő óvintézkedéseket, vonuljanak ők is biztonságos karanténba, és mérjék fel saját helyzetüket, állapotukat".

"Jelenpillanatban mi is azon vagyunk, hogy betartsuk a karantén szabályait; kipihenjük a betegséget, és újra felépüljünk. Minden hasonló helyzetű társunknak a legjobbakat kívánjuk; pozitív energiát küldünk feléjük innen is. Továbbá jókívánságainkat küldjük rajongóinknak és támogatóinknak ebben a borzalmas krízis-helyzetben. Mi magunk megteszünk minden szükséges lépést a gyógyulás érdekében, és arra kérjük rajongóinkat és barátainkat, hogy tegyék ők is ezt. Vigyázzatok egymásra, maradjatok egészségesek, és folytatódjon a thrash a nem túl távoli jövőben!".

A fentebb említett európai Bay Strikes Back turnén más bandák tagjai is elkapták a koronavírust - köztük van az Exodus gitárosa, Gary Holt és a Death Angel dobosa, Will Carroll is - ez utóbbit jelenleg is intenzív-osztályon kezelik; lévén - bandatársai elmondása szerint - "nagyon rossz állapotban van".

 

Gary Holt - aki szintén önkéntes karanténba vonult - a következőket közölte az Instagramon: "Korábban nem beszéltem erről a dologról, mert nem akartam semmit mondani addig, amíg nyilvános ténnyé nem válik, de most elárulhatom: Will Carroll rendkívül rossz állapotban van, és szüksége van a pozitív energiákra. Jómagam pedig köszönöm a jókívánságokat - én is beteg vagyok, de az én állapotom nem olyan vészes... Will intenzív-osztályon fekszik; ő sokkal-sokkal rosszabb állapotban van nálam. Nagyon beteg. Egyébként többen is pozitívnak bizonyultunk a koronavírusra az európai turné után, de Will került a legrosszabb állapotba. Kívánjon neki mindenki jobbulást".


Pozitív lett Chuck Billy koronavírus-tesztje
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.