Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CURSE UPON A PRAYER - 5 év után új albummal tér vissza az iszlám-ellenes finn black metal banda

2020-03-11
A finn black metal zenekar világszerte április 10-én jelenteti meg harmadik nagylemezét, az 'Infidel'-t, amit a Saturnal Records gondoz.

A Curse Upon A Prayer 2010-ben alakult, a finnországi Tornio városában. A csapat négy évvel később adta ki debütáló CD-jét, 'From the Lands of Demise' címmel. Korábban a Nihil Interit Records és a Le Crepuscule Du Soir Productions szárnyai alá tartozott a zenekar. Második albumuk 'Rotten Tongues' címmel látott napvilágot, 2015 májusában, az Inverse Records jóvoltából. Az iszlám-ellenességét nyíltan (a koncerteken és dalokban) hirdető banda az évek során komoly sikereket aratott az európai underground black metal-színtéren.

A Curse Upon a Prayer most "új lépést tesz a mély sötétség irányába": miután megjelent 2018-as, 'The Three Woes' című EP-jük, 2020-ban eljött a harmadik nagylemez, az 'Infidel' megjelenésének ideje. "A cenzúrához hozzászokott Curse Upon A Prayer visszatér Észak-Finnország zord tájáról, hogy újabb csapást mérjen a modern világra". A Curse Upon A Prayer újabb "Allah-gyilkos mesterműve kiszámíthatatlan, egyben könyörtelenül brutális dinamikus támadást intéz az érzékek és a spiritualitás irányába. A Korán minden oldala hamuvá lesz, amint a finn black metalisták szónikus attakja lesújt a gyanútlanokra. A banda istenkáromló mivolta minden eddiginél fajsúlyosabb az 'Infidel' albumon; lévén az új dalok egyedi karakterei egy különösen durva, erőszakos koncepció köré épülnek - e középpontjában természetesen a gyűlölettel teli iszlám-ellenesség és a végtelen mizantrópia áll".

Az 'Infidel' megjelenik CD-n és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Call To Prayer
02. Infidel
03. Taste Ye The Penalty Of Burning
04. Haram
05. The Portrait Of Iblis
06. Al-Masih ad-Dajjal
07. Prophetic Poison
08. Fitna
09. Jahannam

Alább meghallgatható az 'Al-Masih ad-Dajjal' dal, valamint megtekinthető a lemez címadó dalának hivatalos szöveges videója, és elérhető a 'Haram' című szám:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/curseuponaprayer


CURSE UPON A PRAYER - 5 év után új albummal tér vissza az iszlám-ellenes finn black metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.