Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A Loud Park fesztiválon újjáegyesült Mike Vescera énekes és a LOUDNESS (videó)

2015-10-14
A veterán japán heavy metalisták október elején felléptek a világhírú tokiói Loud Park fesztivál színpadán.

A Loudness egykori énekese, az amerikai Mike Vescera (Y. Malmsteen, Obsession, Reign Of Terror, Fatal Force) a banda Loud Park fesztiválos fellépésén vendégeskedett. Vescera és a banda Soldier Of Fortune néven lépett színpadra (a zenekart a Loudness 1989-es lemezének címe nyomán nevezték el).

Vescera a teljes koncertet végigénekelte. A Soldier Of Fortune kizárólag abból az érából (1988-1991) adott elő dalokat, amiben Vescera frontemberkedett.

Rajongói videók a reunion-buliról, lentebb láthatók.

Az idén 10 éves Loud Park fesztivál hivatalos honlapján bővebb infók olvashatók az október 10. és 11. között megrendezett fesztiválról.

Vescera 1988-ban lépett be a Loudness-be, az eredeti énekes, Minoru Niihara helyére (aki 2001-ben tért ismét vissza); így az angol nyelvű dalszövegek révén egy szélesebb globális réteget is elért zenéjével a banda. Vescera énekelt a csapat 'Soldier Of Fortune' ('89) és 'On The Prowl' ('91) lemezein. Az énekes később (1993-1996) többek közt megfordult Yngwie Malmsteen zenekarában is. Jelenleg az Animetal USA nevezetű all-star banda frontembere (Chris Impellitteri, Rudy Sarzo és Jon Dette közreműködésében).


A Loud Park fesztiválon újjáegyesült Mike Vescera énekes és a LOUDNESS (videó)
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.