Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Videoklip-premier Gus G. 'Brand New Revolution' albumáról

2015-07-24
A Firewind és az Ozzy-banda gitárosa, Gus G. 'Brand New Revolution' címmel adja ki második önálló albumát. Erről a lemezről készült most el Patric Ullaeus (In Flames, Arch Enemy, Within Temptation) rendezésében a címadódal videoklipje:

Gus új lemezét a Century Media Records adja ki, Európában július 24-én (Észak-Amerikában az eOne, Japánban pedig a King Records). Az album frissen bemutatott borítója - amit ezúttal is Gustavo Sazes (Firewind, Arch Enemy, Kamelot) illusztrált - lentebb látható [szintén lentebb látható egy kétperces klip, amiben Sazes elmagyarázza, hogyan készült a mű].

Az új Gus G. lemezen többek közt vendég-szerepel Jeff Scott Soto (ex-Journey, Talisman), Elize Ryd (Amaranthe), Jacob Bunton (Adler, Lynam) és Mats Levén (Candlemass, ex-Yngwie Malmsteen).

A 'Brand New Revolution' producelését Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther) végezte; a keverés pedig Mike Fraser (Metallica, AC/DC, Van Halen, Aerosmith) nevéhez köthető. Hasonlóan Gus első, 'I Am The Fire' című albumának gyakorlatához, a banda alap-felállását most is Jo Nunez (Firewind) dobos és Marty O' Brien (Lita Ford-banda) basszusgitáros teszi teljessé.

Az új szólólemez zenei irányzatáról korábban így nyilatkozott a gitáros: "Tulajdonképpen ez egyfajta folytatása lesz az első albumnak. Talán egy kicsit inkább modern rock-osabb... De persze az alapvető műfaj továbbra is a hard rock... Ezúttal viszont kicsit riff-orintáltabb dalokat szereztem; és több instrumentális betét - nevezzük shred-nek - kapott helyet az anyagon".

A tracklista:
01. The Quest
02. Brand New Revolution (feat. Jacob Bunton)
03. Burn (feat. Jacob Bunton)
04. We Are One (feat. Jacob Bunton)
05. What Lies Below (feat. Elize Ryd)
06. Behind Those Eyes (feat. Jacob Bunton)
07. Gone To Stay (feat. Jeff Scott Soto)
08. One More Try (feat. Jacob Bunton)
09. Come Hell Or High Water (feat. Mats Levén)
10. If It Ends Today (feat. Mats Levén)
11. Generation G (feat. Jeff Scott Soto)
12. The Demon Inside (feat. Mats Levén)

Az első dal-premier, a 'Burn' június 16-án látott napvilágot. Íme a hivatalos dalszöveges videó:

Gus előző közleménye így szólt: "Pillanatnyilag a végső simításokat végzem a 'Brand New Revolution' albumon, de már most szeretnék bemutatni némi részletet belőle. A 'The Quest' című szám az egyetlen instrumentális tétel a lemezen; méghozzá egy kemény, energetikus, technikás szerzemény. Az album többi részén ezúttal is olyan csodálatos énekesek / dalszerzők szerepelnek, mint a legendás Jeff Scott Soto, Mats Levén, Jacob Bunton és a felülmúlhatatlan Elize Ryd az Amaranthe-ból. Érzésem szerint, ezen a lemezen a klasszikus hard rock / metal nagyon sokféle hatása vegyül a modern és friss hangzással. Figyeljetek, mert néhány napon belül további részleteket is megtudhattok!".

A 'The Quest' című szám egy részlete a lenti lejátszón meghallgatható.

Gus G. a nyár folyamán több európai fesztiválon is fellép; köztük a székesfehérvári Fezen-en (július 29-én). Errőly bővebben itt lehet olvasni.

Gus G. 2014. március 18-án, a Century Media jóvoltából adta ki 'I Am The Fire' című debütáló szólólemezét, amit Jay Ruston [Anthrax, Stone Sour] kevert. A lemez november 3-án jelent meg kibővített változatban, limitált deluxe CD+DVD formájában.


Videoklip-premier Gus G. 'Brand New Revolution' albumáról
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.