Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új, állandó dobosát a THE CROWN zenekar

2015-06-02
A nemrégiben újjáalakult svéd death / thrash metal banda bejelentette, hogy Henrik Axelsson dobos immáron állandó tagként szerepel a felállásban.

"Henrik-et sokan ismerhetitek az Implode zenekarból; de hallhattátok őt új lemezünk, a 'Death Is Not Dead' bónusz track-jeiben is. Neki is és nekünk is nagyon jó érzéseink vannak a jövőre nézve. Kétség nem fér hozzá, hogy együtt egy rendkívül erős felállást alkotunk".

Axelsson a június 21-i, francia Hellfest-en mutatkozik be élőben a The Crown színeiben.

A The Crown a tavalyi évben vált meg előző dobosától, Janne Saarenpää-tól. Erről a következőket nyilatkozták a tagok: "Janne Saarenpää előre beláthatatlan időre meglépett, mivel új projektbe szeretne kezdeni. Mi tiszteletben tartjuk kívánságait, és támogatjuk őt jövőbeni kalandjai során. Janne posztja mindig is nyitott marad, így ha bármikor úgy dönt, hogy visszatérne közénk, örömmel fogadjuk őt. Egyelőre csak a legjobbakat tudjuk kívánni neki, és köszönettel tartozunk a múltbeli tevékenységeiért".

A banda 2012. május 5-én adta első koncertjét (Göteborgban) a visszatérő Johan Lindstrand énekessel, aki abban az évben érkezett Jonas Stålhammar helyére. Stålhammar-ral közösen egyetlen albumot rögzített a banda; ez volt a 2010-es 'Doomsday King', ami a The Crown utolsó előtti nagylemeze volt.

A The Crown visszatérő nagylemeze, a 'Death Is Not Dead' 2014 októberében jelent meg - erről bővebben itt írtunk. Íme az album 'Headhunter' című single-dalának videoklipje:


Bemutatta új, állandó dobosát a THE CROWN zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.