Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

REACHING FALL - hamarosan új dalt mutat be az Amaranthe volt énekese és az Astral Doors egykori tagjai által alapított banda

2019-03-31
Az Amaranthe egykori hörgőse, Andy Solveström egy új melodic death metal bandát hozott létre, Reaching Fall néven.

A Reaching Fall tagjai a svédországi Borlänge és Göteborg városaiból származnak. A banda ötlete már 2013-ban megszületett: Mika Itäranta és Martin Haglund (mindketten ex-Astral Doors tagok) ekkor beszélt először egy új metal-projekt létrehozásáról. Miután a páros felvette első demóit, azokat elküldték Solveström-nek, aki megírta az ének-témákat és a dalszövegeket. Az énekes később meghívta a bandába Camodi-beli zenésztársát, Niclas Bergstrand-ot, aki a másod-énekes posztját vállalta el.

A Reaching Fall jelenleg debütáló nagylemezén dolgozik. Nemrég napvilágot látott egy stúdió-videó, amit a munkálatok kezdetén vettek fel, később pedig megjelent a banda második dala, a 'These Darkened Days' (a korábban bemutatott 'All This Time' szintén elérhető alább).

Hamarosan bejelentik a banda debütáló albumát, de előtte még - 2019. április 19-én - kiadják újabb singe-dalukat, a 'Tide'-ot, amiben nem más, mint a legendás Andy LaRocque (King Diamond) vendég-gitározik!

A Reaching Fall legutóbbi száma 'Torn' címmel látott napvilágot:

Friss hírek a Reaching Fall zenekarról, a Facebookon olvashatók.


REACHING FALL - hamarosan új dalt mutat be az Amaranthe volt énekese és az Astral Doors egykori tagjai által alapított banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.