Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

14 év után új albummal tér vissza az izraeli black metal banda, a THE BISHOP OF HEXEN - itt az új dal, a 'Death Masks'!

2020-02-11
Az 1994-ben alakult szimfónikus black metal banda világraszóló lemezszerződést kötött a Dusktone kiadóval.

A "szimfónikus és atmoszférikus black metal-kompozíciókat horror- és rémálomszerű tájképekkel vegyítő" The Bishop Of Hexen mindeddig öt stúdiólemezt adott ki (a legutóbbi egy EP volt, ami 2012-ben jelent meg, 'A Ceremony at the Edge of a Burning Page' címmel).

A The Bishop Of Hexen már 2015 elején nekilátott újabb nagylemeze megírásának; tavaly tavasszal pedig végre kezdetét vette a stúdiózás. A csapat - immáron a Dusktone kiadó szárnyai alatt - 2020 tavaszán jelenteti meg soron következő, 'The Death Masquerade' című albumát, ami 14 évvel a legutóbbi nagylemez, a 'The Nightmarish Compositions' megjelenése után lát napvilágot.

A 'The Death Masquerade' dalai egy "mély és introspektív kalanddal" lepik meg a rajongókat. A nagyzenekari black metal-témáktól kezdve a különféle teátrális, monumentális atmoszférákig minden fellelhető ezen az albumon.

"A régi átkok és a démoni lelkek sosem halnak meg; csak azokat csapják be, akik mély álmot alszanak. Mi most felébredtünk ebből az álomból, és öt év pihenés után ismét megjárjuk a pokol fekete bugyrait. Sikerült átlépnünk minden akadályt, és odáig jutottunk, hogy egy rendkívül ördögi, zeneileg dúsgazdag ópuszt adhatunk ki a kezünkből. Új alkotásunk számos vendég-előadóval és színpadias elemekkel bővelkedik; ezáltal szeretnénk a közönség és az istenségek kegyére szolgálni. Kiadónk, a Dusktone hamarosan elárulja új gyermekünk világra jövetelének dátumát. Néhány héten belül tehát jön a mindent elrsörpő áradat..." - közölte a banda.

Az első új dal, az 'A Thousand Shades Of Slaughter' lentebb meghallgatható. Alább pedig elérhető egy másik vadonatúj tétel, a 'Death Masks' szöveges videója.

A The Bishop Of Hexen Facebook-oldala itt érhető el.


14 év után új albummal tér vissza az izraeli black metal banda, a THE BISHOP OF HEXEN - itt az új dal, a 'Death Masks'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.