Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TOXPACK - kilencedik albumával tér vissza a berlini street-punk banda; itt az új klip!

2019-05-29
A Toxpack bejelentette, hogy 9. stúdióalbuma 'Kämpfer' címmel jelenik meg május 31-én, a Napalm Records jóvoltából.

A 2001-ben alakult berlini street-punk / "streetcore" banda az elmúlt évek során intenzíven stúdiózott és turnézott: ennek nyolc nagylemez és számos előkelő toplistás helyezés lett az eredménye (utolsó előtti albumuk, a 2014-es 'Friss' a hivatalos német lista 16. helyén, legutóbbi nagylemezük, a 'Schall & Rausch' pedig a lista 20. helyén végzett). Az idő azonban most eljött egy még nagyobb, még erőteljesebb kalandra, amit ismét a Napalm Records kötelékében teljesíthet a banda!

A Toxpack új albuma 'Kämpfer' címmel jelenik meg 2019. május 31-én. A banda a következőképpen kommentálta az új kiadványt: "A maga 16 dalával, egy bónusz track-jével és 54 percnyi játékidejével ez bandánk 18 éves történetének eddigi leghosszabb albuma. Büszkén jelenthetjük, hogy a 'Kämpfer' producere ismét Florian Nowak és Marc Wüstenhagen (Dailyhero Recordings) volt - velük készült legutóbbi nagylemezünk, a 'Schall & Rausch' is. Mint mindig, ezúttal is a fülbemászó harmóniákra és dallamokra fókuszáltunk, de maguk a dalok alapvetően szabadságról, bátorságról, mindennapi küzdelmekről, szerelemről, reményről, haragról, bánatról, vágyról és barátságról szólnak. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki magára ismer a dalszövegekben! A 'Kämpfer' album azoknak szól, akik nap mint nap küzdenek - mindenkinek, aki erős és sosem hunyászkodik meg, sosem adja fel az álmait, és megállás nélkül harcol a céljai elérése érdekéeben".

A tracklista:
01. Proelium
02. An der Zeit
03. Setz die Segel
04. Kämpfer
05. Arschloch
06. Liebe ist tödlich
07. Trinkteufel (Herzlich Willkommen)
08. Oben
09. Unten
10. Die letzte Bastion
11. Wir sagen Danke
12. All deine Sorgen
13. Auf unser Wohl
14. Hauptsache es geht uns gut
15. Jeder kann ein König sein (bónusz track)
16. Staub und Dreck (bónusz track)

Íme az első három új single-dal, a 'Setz Die Segel', az 'Arschloch' és a címadó nóta hivatalos klipje:

Az első kedvcsinálók itt érhetők el:

A Toxpack a legendás berlini SO36 klubban rendezi meg hivatalos lemezbemutató koncertjét, június elsején. Erről és a jövőbeni koncertekről bővebb infók a banda honlapján érhetők el.


TOXPACK - kilencedik albumával tér vissza a berlini street-punk banda; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.