Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Szívműtéten esett át a WARBEAST énekese, Bruce Corbitt

2015-08-11
A Rigor Mortis és a Warbeast zenekarokból ismert énekes, Bruce Corbitt a tegnapi napon (augusztus 10.) operáción esett át, miután kevesebb mint öt napon belül két komolyabb szív-komplikáció is fellépett szervezetében.

Az 52 éves dallasi zenész a napokban elmondta: "Bebizonyosodott, hogy a továbbiakban nem élhetek normális életet, hacsak nem vetem kés alá magam. Ezt pedig magammal, a feleségemmel, a családommal és bandatársaimmal szemben sem éreztem volna fair-nek. Nem tudnám elviselni, ha mindenki azért aggódna, hogy mi lesz, ha például turnézás közben esek össze. Egy operációt pedig megér a normális élet... mivel már így is úgy érzem magam, mint egy két lábon járó időzített bomba".

Corbitt a hírek szerint mindeddig közel $50,000-t költött szívproblémáival kapcsolatos kezelésekre. Ezek további fedezése érdekében, az énekes és felesége létrehozott egy Youcaring-alapot, aminek révén bárki felajánlhatja támogatását.

Bruce nemrég elmondta, hogy az Obamacare-program keretében nemrég kénytelen volt elfogadni egy életbiztosítási ajánlatot, de ezen javak mindössze egy kis részletet fedeznek a magas kiadásokból.

Október 17-én, a texasi Fort Worth-ben, a The Rail Clubban egy segély-koncert kerül lebonyolításra, Corbitt egészségügyi számláinak fedezése érdekében. A rendezvényen fellép többek közt a Rabid Flesh Eaters, a Creeper Texas Metal és az a Wizards Of Gore, ami valójában a Rigor Mortis zenekar, a néhai gitáros Mike Scaccia híján (Scaccia 2012. december 22-én szombaton lett rosszul a színpadon, miközben a Rigor Mortis-szal adott koncertet - a 47 éves zenész halálát szívroham okozta).

A Warbeast zenekar háza tájáról idén márciusban érkezett legutóbb hír: a texasi thrash metal banda egy húszéves gitárost (Drew Shoup) és egy 17 éves basszert (Lyric Ferchaud) mutatott be - ez utóbbi Corbitt fogadott fia.


Szívműtéten esett át a WARBEAST énekese, Bruce Corbitt
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.