Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a CORONATUS új dala, a 'Lady Of The Wall'!

2015-11-25
A német szimfónikus gothic-metal banda augusztus végén vonult be a Klangschmiede Stúdióba, ahol nekiláttak hetedik nagylemezük felvételeinek.

Az új Coronatus album a 'Raben Im Herz' címet viseli. A producer és a mixer Markus Stock volt; míg a lemez borítóját Jan Yrlund (Darkgrove stúdió) tervezte. Az album december 4-én jelenik meg, CD-n, digipakban (bónusz nagyzenekari CD-vel), valamint digitális formában, a Massacre Records jóvoltából.
 
A dobos, Mats korábbi közelménye: "Ezúttal úgy döntöttünk, német nyelvű címmel látjuk el az albumot, mivel dalszövegeink nagy része is német, és egyébként is kicsit unalmasak már a megszokott, két-szavas latin kifejezések.
Az új dalokról előzetesképpen annyit mondhatok, hogy sokkal több instrumentális résszel rendelkeznek - most tehát más megközelítéssel álltunk a dalszerzéshez is; mivel korábban rengeteg vokál-témával operáltunk, ez pedig meglehetősen lekorlátozott minket sok tekintetben. Most viszont sokkal változatosabbak a dalok, és mi is nagyobb élvezettel adjuk elő őket. Arról nem is beszélve, hogy Anny és Carmen is kiszélesítette hangskáláját; szóval készüljetek fel a legnagyobb izgalmakra!
".

Az új lemezen vendégszerepel Ally Storch hegedűs és maga a producer, Markus Stock, aki basszusgitáron is közreműködött. Mellettük Dennis Schwachhofer (Vroudenspil) a másik vengéd - ő a nagyzenekari betétekért és a billentyű-témákért felelt.

Íme a 'Raben Im Herz' borítója és tracklistája:

01. Lady Of The Wall
02. König Der Nebel
03. Raben Im Herz
04. Carpe Noctem
05. Hoffnung Stirbt Niemals
06. Seelenfeuer
07. Anderswelt
08. Canan Nan Gaidhael
09. Frozen Swan

Digipak bónusz CD (nagyzenekari verziós dalokkal):
01. Raben Im Herz
02. Lady Of The Wall
03. König Der Nebel
04. Carpe Noctem
05. Hoffnung Stirbt Niemals

Íme az első dal-premier, a 'Lady Of The Wall':

A Coronatus legutóbbi nagylemeze 'Cantus Lucidus' címmel jelent meg, 2014 decemberében, szintén a Massacre jóvoltából.


Itt a CORONATUS új dala, a 'Lady Of The Wall'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.