Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Novemberben megjelenik az új BOMBUS album - itt a '(You Are All Just) Human Beings' című szám videoklipje!

2019-10-19
A göteborgi heavy-rockerek november 15-én jelentetik meg új stúdióalbumukat.

"Ahogy a civilizáció összedől, mindenkinek el kell kezdenie keresnie egy jó bulit, aminek keretében megünnepelheti a világvégét. Hangos, büszke, bombasztikus és ellenséges - ezek a szavak jellemzik a svéd Bombus zenekar hangzását, ami alapjául szolgál a haldkoló emberiség végóráinak. Egy konzisztens és megbízható erőre számíthatunk eme csapat alakjában, mely masszív riffekkel és grandiózus refrénekkel szolgáltat talpalávalót a Halálcsillag eljöveteléhez".

A Bombus 'Vulture Culture' címmel adja ki új albumát, amit Daniel Johansson producerrel rögzítettek. A keverést és a maszterizálást a legendás hangmérnök-guru, Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Dimmu Borgir, stb.) végezte el.

"Szerintem nincs még egy banda, ami úgy szólna, mint a Bombus" - nyilatkozta a banda vezére, Fredrik “Feffe” Berglund. "De ugyanakkor a mi zenénk mégis úgy szól, mint ezer másik bandáé! Ha meghallgatod a 'Vulture Culture'-t, felfedezheted a nyilvánvaló összefonódást a Black Sabbath és a Motörhead albumaival; ha viszont újra meghallgatod ezt a lemezt, akkor felfedezheted a Queen, a The Prodigy, a Tragedy, a Pink Floyd, a The Partisans, a Pantera és az ABBA nyomait is... és minden elem passzol a maga helyére! Mi magunk sosem soroltuk be ezt a bandát semmilyen műfajba - talán ezért is esünk néha két szék közé; de ha engem kérdeztek, épp ez az, ami különlegessé tesz minket!".

A tracklista:
01. A Ladder - Not A Shovel
02. (You Are All Just) Human Beings
03. Mama
04. It's All Over
05. In the Shadows
06. We Lost A Lot Of Blood Today
07. Vulture Culture
08. Two Wolves and One Sheep
09. Feeling Is Believing

Az album első single-dala, a '(You Are All Just) Human Beings' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában:


Novemberben megjelenik az új BOMBUS album - itt a '(You Are All Just) Human Beings' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.