Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Változott a PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS felállása

2015-10-09
Az egykori Pantera / jelenlegi Down frontember szólóbandája gitáros-cserén esett át.

A The Illegals felállásából kilépett Marzi Montazeri gitáros - helyére Mike DeLeon érkezett. Ennek kapcsán Anselmo a következőket nyilatkozta: "Az eredeti tervem Marzi-val, az volt, hogy megadom karrierjének a kellő löketet. És ezt meg is tettem. Ő egy olyan fickó, aki bármit is csinál, mindig a középpontban kell lennie. Ez most össze is jött neki, és én ennek nagyon örülök".

A Metal Underground magazin kérdésére - miszerint DeLeon hogyan jött a képbe - Anselmo így válaszolt: "Dobosunk, Blue [José Manuel Gonzalez] és a Superjoint gitárosa, Steve [Stephen Taylor] ajánlotta őt. Steve folyamatosan azt hajtogatta: 'DeLeon a te embered, DeLeon a te embered'. Én pedig megbízok Steve-ben; mebízok a bandatársaim megérzéseiben. Aztán persze be is igazolódott a dolog: DeLeon eljött jammelni, és tarolt! Nagyszerű móka vele dolgozni!".

Anselmo és szólóbandája 'Walk Through Exits Only' címmel adta ki első szólóalbumát tavaly nyáron. A lemez - melyről itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 8,700 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 35. helyén debütált.

Második önálló albumának terveiről néhány hete így nyilatkozott az énekes a Yahoo! Music magazinnak: "Nagyon más lesz... de érzésem szerint minden egyes szólóalbumnak máshogy kell szólnia. Ez egyfajta szabály az én házamban. Nem szeretnék ismét hozzányúlni azokhoz a dolgokhoz, amiket a múltban csináltam. Persze néhány dolgot tovább viszek; ilyen lesz például a hangom, mivel az az én hangom, nincs változás... De ugyanakkor, zenei szempontból érzékelhető lesz számos különféle hatás, különböző generációk stílusából. Saját bandám, a The Illegals mindent megengedhet magának, mivel ez az én bandám".

Annak ellenére, hogy Anselmo még nem látott neki új albuma munkálatainak, az énekes elmondta, hogy már elég sok új anyaga van, amiből dolgozhat. "Egy csomó olyan zene felett ülök, amit eddig soha nem volt alkalmam kiadni. Néha elgondolkozom rajta, milyen módon kéne ezeket megjelentetni: talán újra-rögzítsem őket, vagy beillesszem az egyik bandám - például a Down - anyagába. Tehát ilyen dolgok járnak a fejemben... De az biztos, hogy nagyon várom már, hogy legyen időm ezen témák átnézésére".


Változott a PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS felállása
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.