Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új klipes dal a lengyel THY DISEASE zenekar hetedik albumáról: 'Infrasonic Noises'!

2020-01-20
A krakkói indusztriális death metal banda kiadta új, hetedik nagylemezét. Új albumukat a Creative Music Records dobta piacra december 19-én, 'Transhumanism' címmel.

A megújult felállású Thy Disease a krakkói Creative Music Stúdióban dolgozta ki új albumát, ami a 2014 februárjában megjelent 'Costumes Of Technocracy' folytatása lesz. A banda soron következő, 'Transhumanism' című kiadványán 9 dal, plusz egy bónusz track kapott helyet. Ezeket az a Tomas Zalewski keverte véglegesre, aki a csapat legutóbbi három nagylemezének hanganyagán is dolgozott.

Zenei tekintetben egy kemény és súlyos, modern groove-okkal és csavaros elektronikus betétekkel teli, sötét és borongós death metal-anyagra kell számítani; dalszövegi szempontból pedig különféle technológiai és emberi fejlesztések, bio-tech témák és egyéb futurisztikus történetek várhatók.

A 'Transhumanism' című lemez megjelenése 2019. december 19-én volt esedékes.

A tracklista:
01. Inhuman Form
02. Drone Soul
03. Aluminium Cities
04. Bloody Treatment
05. Deliverance
06. There's No You
07. Infrasonic Noises
08. Convergence
09. Digitized Mind
10. Extinction By Contract (bónusz track)

Az album itt rendelhető meg fizikális, itt pedig digitális formában. Ízelítőképpen alább megtekinthető az első két single-dal, az 'Aluminium Cities' és az 'Infrasonic Noises' hivatalos videoklipje:


Itt az új klipes dal a lengyel THY DISEASE zenekar hetedik albumáról: 'Infrasonic Noises'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.