Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE NEW BLACK - új dalszöveges klip az 'A Monster's Life' lemezről

2017-01-02
A német heavy rockerek tavaly felvették és kiadták új nagylemezüket. Az új anyag producere a híres dán hangtechnikus, Jacob Hansen (Epica, Volbeat, Amaranthe, Primal Fear, stb.) volt.

A The New Black új albuma 2016. február 26-án jelent meg, 'A Monster's Life' címmel, az AFM Records gondozásában. A felvételek a banda szülővárosában, Würzburgban zajlottak, a Jam Productions Stúdióban.

Jacob Hansen - aki 2013-ban együtt dolgozott a csapattal, a 'III: Cut Loose' album munkálatai során - nemrég a következőket nyilatkozta: "Többször is megnéztem élőben a srácokat, és minden alkalommal olyan fokú izgatottságot, energiát tapasztaltam, hogy úgy döntöttem, ezt meg kell örökíteni lemezen is. A New Black megírt egy csomó fasza, új dalt; én pedig azért voltam, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki ezekből. Egyébként nem is volt nehéz dolgom".

A banda előző közleménye: "Nagyon bejött nekünk, amit Jacob művelt a legutóbbi albumunkkal. Ő egy igazán nagyszerű ember; így kérdés nem fért ahhoz, hogy most is őt választjuk producerünkként. Korábban elértünk egy limitet atekintetben, hogy mi magunk mindenre képesek vagyunk; de most újabb szintet kellett lépnünk annak érdekében, nehogy megismételjük önmagunkat. Ezt a szintet sikeresen meg is léptük: sosem volt még ennyire élvezetes, intenzív és egyben kegyetlen a stúdiós munka!".

A The New Black arra kérte rajongóit, barátait és szimpatizánsait, hogy látogassanak el a PledgeMusic-ra, és amennyiben tehetik támogassák a munkálatokat, és járuljanak hozzá az új lemez költségeinek fedezéséhez. A kampány honlapján egyúttal meg is rendelhető az album, számos exkluzív ajándék és VIP-jog megszerzésének lehetősége mellett.

A későbbi jelentés így szól: "Felvettük az anyagot, Jacob Hansen pedig tökéletesre keverte az új nótákat. Mondanunk sem kell, hogy ezúttal is kiváló munkát végzett. Nagyon izgalmas és gazdag lett a hangzás. Elégedettek vagyunk magunkkal; Jacob-ra pedig irtó büszkék".

Az 'A Monster's Life' borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. Long Time Coming
02. Blockbuster Life
03. With A Grin
04. Send In The Clowns
05. Dead In The Water
06. Buddha Belly
07. The Beer Of No Return
08. A Pill Named Ting
09. Better
10. That’s Your Poison, Not Mine

Az album első hivatalos single-dala a 'Long Time Coming'. Az ehhez készült videoklip rendezését az énekes, Fludid vállalta el. Íme a premier:

A 'With A Grin' szintén megjelent hivatalos videoklip formájában:

Március 18-án debütált a 'Send In The Clowns' hivatalos lyric-videója is:

2017 első napján a zenekar közzétette a 'Buddha Belly' szöveges klipjét is:

A The New Black január 7-én ünnepi koncertet ad Schweinfurt-ban, fennállása 10. évfordulója alkalmából.

A banda 2013. március 15-én adta ki legutóbbi, 'III: Cut Loose' című albumát, az AFM Records jóvoltából.


THE NEW BLACK - új dalszöveges klip az 'A Monster's Life' lemezről
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.