Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt van Ozzy Osbourne és Elton John közös dala, az 'Ordinary Man' hivatalos videoklipje!

2020-03-10
Ozzy Osbourne az Epic Records kiadó jóvoltából jelentette meg új, 'Ordinary Man' című albumát február 21-én... de a lemezbemutató turné betegség miatt elhalasztásra került.

"Ezt az albumot ajándékba kaptam egy magasabb erőtől - ez a bizonyíték arra, hogy sosem szabad feladnom" - mondta Ozzy. "És az is biztos, hogy hosszú ideje ez a legfontosabb album, amit elkészítettem - mondjuk a 'No More Tears' óta... Remek szórakozást nyújtottak számomra az album munkálatai, pedig zeneileg ez eléggé eltérő a többi lemezemtől. Rövid idő alatt vettük fel az új dalokat - ilyen nem fordult elő konkrétan az első Black Sabbath album óta...".

Az 'Ordinary Man' albumot Ozzy egy vérbeli all-star felállással rögzítette egy los angelesi stúdióban: a dalokban Andrew Watt producer gitározik, Duff McKagan (Guns N' Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Vendégként egy másik GN'R-tag, Slash, valamint Elton John, Post Malone és Tom Morello is feltűnik a lemezen.

"Nagyszerűen összejött minden. Slash közeli barátom, épp úgy, ahogy Elton is. Amikor az album címadó dalát írtam, eszembe jutott egy régi Elton-nóta, és meg is kérdeztem Sharon-t, 'Szerinted énekelne velem együtt ebben a dalban?'... Aztán felkerestük őt, el is vállalta a munkát; így az 'Ordinary Man'-ban ő maga énekel és zongorázik".

Az 'Ordinary Man' album február 21-én, pénteken jelent meg, az Epic Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Straight To Hell
02. All My Life
03. Goodbye
04. Ordinary Man (feat. Elton John)
05. Under The Graveyard
06. Eat Me
07. Today Is The End
08. Scary Little Green Men
09. Holy For Tonight
10. It's A Raid (feat. Post Malone)
11. Take What You Want / Post Malone (feat. Ozzy Osbourne & Travis Scott)

Az 'Ordinary Man' megjelent sztenderd és deluxe CD-n, különféle színű, limitált LP-n, picture disc és digitális formában. A fizikális kiadányok mindegyike tartalmaz egy kódot, aminek beregisztrálásával a vásárló megnyerheti a több mint 300 Ozzy-ajándéktárgy egyikét - erről bővebb infók itt olvashatók.

Az új album a megjelenést követő első héten aranyérmes helyen végzett számos nemzetközi zenei toplistán. Lévén hét országban is top 10-es lett a lemez, az 'Ordinary Man' Ozzy karrierjének valahavolt legmagasabb helyezést elérő kiadványa.

Az 'Ordinary Man' első single-dala, az 'Under The Graveyard' november elején jelent meg. Ozzy-nak ez volt az első kiadott dala közel 10 éven belül. A single itt vásárolható meg. Az 'Under The Graveyard' 1. helyen végzett az amerikai Rock Radio Chart toplistán, és mindeddig közel 6 millióan streamelték világszerte.

A dal hivatalos videoklipjét december közepén mutatták be. A félig önéletrajzi ihletésű kisfilmet Los Angelesben forgatták - Ozzy szerepében Jack Kilmer, Sharon Osbourne szerepében pedig Jessica Barden tűnik fel. A hetvenes évek végén játszódó videó Ozzy szólókarrierjének kezdetét mutatja be.

"Az 'Under the Graveyard' dalt Jonas Akerlund rendezővel alakítottuk át egy kisebb filmmé" - meséli Ozzy. "De hogy őszinte legyek, nehezemre esik végignéznem ezt a kisfilmet, mivel életem legsötétebb emlékei jutnak eszembe róla. Hála annak, hoyg Sharon ott volt mellettem, felkarolt és hitt bennem, helyre állt minden. És nem ez volt az egyetlen ilyen alkalom...".

Nemrég megjelent a második nyilvános nóta, a 'Straight To Hell' is, amivel Ozzy "a sötétség szívébe repíti a hallgatókat". Ebben a dalban vendégszerepel a legendás Guns N' Roses gitáros, Slash. A 'Straight To Hell' itt vásárolható meg digitálisan; alább pedig megtekinthető hivatalos videoklipen:

Az Elton John-nal közös 'Ordinary Man' dal alább meghallgatható, valamint megtekinthető hivatalos videoklipen, amit Stephen Lee Carr rendezett, illetve Sharon Osbourne, Jack Osbourne, Peter Glowski, R. Greg Johnston és Carr producelt. Ebben a kisfilmben Ozzy egy képernyő előtt ülvén nézeget felvételek a régi Black Sabbath-időkről és korai szóló-előadói tevékenységeiről.

Itt meg lehet hallgatni a Post Malone előadóval közös, 'It's A Raid' című számot és a 'Scary Little Green Men' dalt is:

Itt az album összes dalát meg lehet hallgatni.

Ozzy az eredeti tervek szerint 2020-ban folytatta volna 2018 áprilisában elindított, No More Tours 2 elnevezésű "búcsúturnéját", melynek vendége ezúttal Marilyn Manson és bandája lett volna.

Ezt a körutat eredetileg 2019 folyamán bonyolították volna le, de Ozzy a tavalyi év nagy részében leginkább betegeskedett: tüdőgyulladása és különböző, műtétet igénylő sérülései is voltak a Grammy-díjas énekesnek, miután megbotlott és elesett los angelesi otthonában.

A 2020-as, észak-amerikai No More Tours 2 turné május 27-én indult volna Atlantában, és július 31-én ért volna véget Las Vegasban, de mint kiderült, ez a körút is elmarad, mivel Ozzy továbbra sem épült fel teljesen.

"Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki türelmesen várt rám, mivel köztudott, hogy egy elég szar éven vagyok túl" - mondta Osbourne. "Sajnos áprilisban Svájcba kell utaznom kezelésre, ami hat-nyolc hétig tart... A turnét pedig nem akarom elkezdeni, hogy aztán az utolsó percekben le is mondjam a koncerteket, mivel ez nem lenne fair a rajongók irányába. Ezétr inkább visszafizetjük a megvásárolt jegyek árát, és amint újra sikerül leszervezni egy észak-amerikai turnét, azok vehetik meg az első jegyeket, akik először megvették a mostani alkalommal is".

Osbourne és bandája október és december között várhatóan a tengerentúlra utazik, hogy a Judas Priest társaságában lebonyolítson egy brit / európai turnét (JP/50 Heavy Metal Years), melyen az utóbbi banda 50. évfordulóját ünneplik. Ez a körút minden bizonnyal meg lesz rendezve.


Itt van Ozzy Osbourne és Elton John közös dala, az 'Ordinary Man' hivatalos videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.