Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DESTRUCTION - itt az 'Under Attack' album hivatalos ízelítője!

2016-04-11
A veterán német thrash banda május 13-án adja ki új nagylemezét, az 'Under Attack'-et.

Az új album felvételei a tavaly nyári fesztivál-turné végeztével indultak. 2015 szeptembere és 2016 májusa között több különböző stúdióban tartózkodott a banda, de a dob-témák alapjait a német Gernhart Stúdióban, a gitárok és a vokálok nagyrészét pedig a svájci Little Greek-ben vették fel, VO Pulver és Martin Buchwalter hangtechnikusok segítségével.

"Elég sok időt fordítottunk a lemez összeállítására" - közölte a Destruction frontembere, Schmier. "A nyári bulik után szinte minden héten stúdióba vonultunk, hogy megosszuk egymással az ötleteket, és kidolgozzuk az új dalokat. Ahelyett tehát egyetlen, hosszú stúdiózással megoldottuk volna a dolgot, inkább több fázisban vettük fel az anyagot, mivel így biztos, hogy nem siettünk el és nem csaptunk össze semmit. Az elmúlt években talán ez volt az eddigi legeffektívebb dalszerzői munkánk! Az is tény, hogy elég sok időt hagytunk két album megjelenése között; így nem is volt rajtunk olyan nagy nyomás, és a kreativitás is jobban felszínre került. Emellett az új számokban szerintem tisztán érezhető az a nyers energia és tökös attitűd, amit a nyári bulikon felvettünk. Egyszóval ez az egész 'egyszer a stúdióban / egyszer a színpadon' gyakorlat olyannyira hatékony volt, hogy a jövőben is erre fogunk törkedni".

Az 'Under Attack' május 13-án jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából. A lemez borítóját nem más, mint a népszerű magyar művész, Havancsák Gyula (Annihilator, Sabaton, Elvenking, Tankard, Stratovarius, stb.) tervezte. Schmier ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: "A szétrobbanó Föld, rajta a kontinensként funkcionáló Destruction-koponya víziója már akkor megszületett a fejemben, amikor még ki sem találtuk a lemez címét. A világ - és benne az emberek ugyanis sosem voltak még ilyen mértékű támadás áldozatai, mint napjainkban; legyenek azok környezeti tényezők, háborúk, politika, vagy média-őrület - szétrombolunk mindent, ami eddig kedves volt nekünk! A világ jelenlegi állapotát prezentáló lemezborító valójában bandánk történetének klasszikus koncepcióit is összfoglalja; így etekintetben is tökéletesen illeszkedik az album a Destruction-diszkográfiába".

A CD-n, digipakban, dupla LP-n és digitálisan megjelenő album tracklistája így néz ki:

Digipak

01. Under Attack
02. Generation Nevermore
03. Dethroned
04. Getting Used To The Evil
05. Pathogenic
06. Elegant Pigs
07. Second To None
08. Stand Up For What You Deliver
09. Conductor Of The Void
10. Stigmatized
11. Black Metal (feat. Alex Camargo / Krisiun) (bónusz)
12. Thrash Attack (bónusz)

LP

A-oldal

01. Under Attack
02. Generation Nevermore
03. Dethroned

B-oldal

04. Getting Used To The Evil
05. Pathogenic
06. Elegant Pigs

C-oldal

07. Second To None
08. Stand Up For What You Deliver
09. Conductor Of The Void

D-oldal

10. Stigmatized
11. Black Metal (feat. Alex Camargo / Krisiun) (bónusz)
12. Thrash Attack (bónusz)

Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A lemez címadó dalának egy részletébe az alábbi előzetes révén lehet belehallgatni; lentebb pedig elérhető az első hivatalos dal-premier, a 'Second To None':

A hivatalos album-trailer:

Az 'Under Attack' bakelites változatának borítója így néz ki:

A Destruction legutóbb 2012-ben adott ki albumot: a 'Spiritual Genocide' című anyagot a csapat fennállása 30. évfordulója apropójából rögzítette. A lemezen olyan vendégek szerepelnek, mint Thomas "Angelripper" Such (Sodom), Andreas "Gerre" Geremia (Tankard) és Ol Drake (Evile).


DESTRUCTION - itt az 'Under Attack' album hivatalos ízelítője!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.