Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bejelentette második albumát a lengyel RAGEHAMMER zenekar

2020-05-19
A krakkói black / thrash metal banda elvégezte a végső simításokat régóta várt, második nagylemezén.

4 évnyi inaktivitás után tehát végre megszületett a 2016-os debüt-album, a kritikailag magasan elismert 'The Hammer Doctrine' folytatása. A Ragehammer most az eredeti felállásával és megújult energiával tér vissza, hogy ledöntsön minden falat, megrengesse a földet és kegyetlen blackened thrash zenét szabadítson a hallgatóságra!

A banda soron következő, egyelőre cím nélküli nagylemezét a Pagan Records fogja kiadni 2020 őszén. Hamarosan jönnek a friss infók ezzel kapcsolatban...

Másik hír, hogy a csapat szeptember folyamán egy lengyel turnén vesz részt, a Vader és a Marduk előzenekaraként. A Blitz MMXX elnevezésű körút beosztása egy jegy-infói a Ragehammer Facebook-oldalán érhetők el.

A 2012-ben alapított Ragehammer egy 'War Hawks' című demóval kavarta fel a lengyel extrém metal-színtér vizét. Könyörtelen, kompromisszum-mentes old-school thrash-zenéjüket nyers black és speed metallal fűszerezik.

A 'War Hawks' demó Európa-szerte meglehetősen pozitív kritikákban részesült, annak ellenére, hogy eleinte csak underground zenekarként működött a Ragehammer. A banda ezen felbuzdulva 2016-ban úgy döntött, stúdióba vonul, és felveszi első teljes értékű albumát is. Végül a No Solace Stúdióban, M. (Mgla) producer társaságában végezték el a végső simításokat a 'The Hammer Doctrine' című anyagon, ami 2016. április 8-án jelent meg a Pagan Records által.

A csapat - szintén 2016-ban - kiadott egy split-lemezt is: a 7-hüvelykes LP-n a Ragehammer mellett a svéd Turbocharged együttes egy dala szerepel. Ezt az EP-t a Godz ov War és a Mythrone Promotion adta ki.

A 'The Hammer Doctrine' című nagylemez borítóját Robert A. von Ritter (Outre, Bloodthirst, In Twilight’s Embrace) tervezte; míg a szövegkönyvben található grafikák a Kontamination Design stúdió nevéhez fűződnek. Íme a mű és a tracklista:

01. First Wave Black Metal
02. Unleash the Dogs
03. Wróg
04. Warlord’s Fall
05. Knives
06. I am the Tyrant
07. Pure Hatred
08. From Homo Sapiens to Homo Raptor
09. Spotkanie z Diablem (Krzysztof Klenczon i Trzy Korony feldolgozás)

Az alábbi lejátszón teljes egészében végighallgatható az album:


Bejelentette második albumát a lengyel RAGEHAMMER zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.