Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Turnébusz-balesetet szenvedett a CAULDRON zenekar

2016-02-16
A torontói metalisták jelenleg az Enforcer, a Warbringer és az Exmortus kíséretében turnéznak... pontosabban turnéztak eddig, mivel vasárnap este Texasban felborult járművük.

"Sajnálattal kell közölnünk, hogy tegnap éjjel - saját hibánkon kívül - balesetet szenvedtünk a texasi autópályán, ezért le kell mondanunk aktuális turnénk hátralevő, nyolc koncertjét. Ian-t [Chains, gitáros] jelenleg kórházban ápolják, de rajta kívül mindenki jól van, és hamarosan ő is felépül teljes mértékben. Pillanatnyilag annak örülünk, hogy egyáltalán életben vagyunk. Köszönjük a támogatást és a jókívánságokat nektek, és turné-társainknak, az Enforcer-nek, a Warbringer-nek és az Exmortus-nak. Jól éreztük magunkat a turnén, és a legjobbakat kívánjuk nektek is. Remélhetőleg hamarosan újra találkozunk!".

 

Sorry to report the unfortunate news of our accident (not at fault btw) on the highway in Texas last night and that we...

Közzétette: CAULDRON – 2016. február 15.

A Cauldron a tavalyi év végén visszatért abba a torontói Lincoln County Social Club Stúdióba, ahol előző két albumuk, a 'Burning Fortune' (2011) és a 'Tomorrow’s Lost' (2012) született. Ezúttal is itt indultak tehát új lemezük rögzítési munkálatai; méghozzá Chris Stringer (Rush, Timber Timbre) társ-producelésében. A trió új albuma az 'In Ruin' címet kapta - 2016. január 8-án jelent meg, az új partner, a The End Records jóvoltából.


Turnébusz-balesetet szenvedett a CAULDRON zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.