Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TEXAS HIPPIE COALITION - itt az új klip, a 'Dirty Finger'!

2019-07-16
A southern metal műfaj egyik zászlóvivő bandája, a THC hatodik nagylemezét a Entertainment One (eOne) gondozásában adta ki; mégpedig május 31-én, 'High in the Saddle' címmel.

A THC új, 'High in the Saddle' című albuma egy "ütős, tökös, erős dal-kollekció", melyen a banda második alkalommal egyesül Bob Marlette producerrel (Black Stone Cherry, Rob Zombie). A zenekar hatodik nagylemeze a Billboard Heatseekers listáján második helyezést elért 'Dark Side of Black' folytatása.

A 'High in the Saddle' a "hátsókerti barbecue, a felhőtlen kocsmai sörözések és a nagy rockfesztiválok feelingjét" adja vissza. A banda által "Red Dirt Metalként" behatárolt stílus pedig minden eddiginél gonoszabban és agresszívabban szól. "Mocsári groove-ok, Crüe-típusú party-himnuszok és Man In Black stílusú közöny" - ezek jellemzik az új THC-albumot.

Big Dad Ritch vadnyugati stílusában így összegzi a dolgokat: “A kezdetekben egy iránymutatást kereső kívülálló vagy, amíg meg nem találod a megfelelő társaksat. Most pedig már tudjuk, hogyan kell bankot és vonatot rabolni... Mi egyébként szimplán csak szórakozásból csináljuk ezt. Soha életemben nem tekintettem a zenélésre kötelező dologként. Ez nem olyasvalami, amit csinálni KELL... Hálás vagyok az Úrnak, hogy ilyen tehetséggel áldott meg, és ilyen csodálatos dolgokat érhettem el ezáltal”.

A tracklista:
01. Moonshine
02. Dirty Finger
03. Bring It Baby
04. Ride Or Die
05. Tongue Like A Devil
06. Why Aren't You Listening
07. Stevie Nicks
08. BullsEye
09. Tell It From The Ground
10. Blue Lights On

Az album nyitó-dala, a 'Moonshine' lentebb elérhető hivatalos, Justin Reich által rendezett videoklip és audió formájában. A nagylemez digitális rendelése esetén ingyenesen letölthető az iTunes-on ez a single.

Újabban megjelent a 'Dirty Finger' című szám Justin Reich által rendezett kisfilmje is:


TEXAS HIPPIE COALITION - itt az új klip, a 'Dirty Finger'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.