Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LACUNA COIL - itt a 'Delirium' album újabb dala, a 'Ghost In The Mist'!

2016-05-06
Az olasz heavy rock banda és a Century Media hamarosan kiadja az új nagylemezt, ami a 'Delirium' címet viseli.

A 'Delirium' produceri munkáit a banda basszusgitárosa, Marco "Maki" Coti-Zelati végezte; a keverést pedig Marco Barusso és Dario Valentini látta el.

Cristina Scabbia énekesnő - aki szerint az új album koncepcióját ezúttal is a klasszikus olasz horrorfilmek témája adja - elmondta, hogy a banda december elején vonult be a milánói BRX Stúdióba, és februárra el is készült a lemez. A megjelenést május 29.-re ütemezte be a Century Media Records. A lent látható borító terve szintén a basszusgitáros nevéhez fűződik, de az alapul szolgáló fotót Alessandro Olgiati készítette.

Íme a 'Delirium' tracklistája:

01. The House Of Shame
02. Broken Things
03. Delirium
04. Blood, Tears, Dust
05. Downfall
06. Take Me Home
07. You Love Me 'Cause I Hate You
08. Ghost In The Mist
09. My Demons
10. Claustrophobia
11. Ultima Ratio

Az első dal-premier április 8-án volt esedékes. Íme a 'The House Of Shame' hivatalos szöveges videója:

Később megjelent az album címadó dala, majd a 'Ghost In The Mist' is:

A Lacuna Coil előző lemezeihez képest annyi változás történt, hogy a banda ezúttal egyetlen gitárossal rögzítette az albumot. Cristiano 'CriZ' Mozzati dobos és Cristiano 'Pizza' Migliore gitáros 2014-ben léptek ki a felállásból. Míg CriZ-t az amerikai Ryan Blake Folden váltotta, Pizza helyére hivatalosan nem érkezett senki. Később Marco "Maus" Biazzi gitáros is távozott a csapatból - az ő átmeneti utódja egy los angelesi zenész, a Black Lodge gitárosa, Daniel Sahagún lett. Sahagún egyébként korábban, a Lacuna Coil 2014-es turnéján is feltűnt a banda színeiben: ekkor a betegeskedő Marco "Maki" Coti-Zelati basszusgitárost helyettesítette egy turné alkalmával. Daniel most sem teljes értékű tagja a csapatnak, de a jövőbeni turnék egyes állomásain ő fog gitározni. "Félig hivatalos tagként" február első hétvégéjén adta első koncertjét a bandával; méghozzá a 70000 Tons Of Metal cirkáló-fesztiválon. Erről itt látható néhány felvétel:

A Lacuna Coil április végén indítja lemezbemutató turnéját; méghozzá egy speciális fülöp-szigeteki koncerttel, amit a Quezon City-beli Pulp Summer Slam Fesztivál keretében rendeznek meg. Május közepétől Észak-Amerikában játszik a banda, a Stitched Up Heart és a Butcher Babies társaságában.

A Lacuna Coil legutóbbi nagylemeze 'Broken Crown Halo' címmel jelent meg 2014. március 31-én, a Century Media jóvoltából. Az album hanganyagának maszterizálását a korábban a Rammstein-nel, a Soundgarden-nel, a Nirvanával és a Deftones-szal is dolgozó Howie Weinberg végezte. A 'Broken Crown Halo' a Lacuna Coil hetedik stúdiólemeze; a két évvel ezelőtt megjelent 'Dark Adrenaline' folytatása, ami a 200-as Billboard 15. helyén végzett annak idején.


LACUNA COIL - itt a 'Delirium' album újabb dala, a 'Ghost In The Mist'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.