Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megfilmesítette 'Flamethrower' című számát a SKINLESS

2016-03-21
A new yorki death metal veteránok 2015-ös 'Only The Ruthless Remain' című albumukról választottak ki egy új single-dalt, amihez Chris Delano szerkesztésében új videoklipet forgattak:

A Skinless 2013 októberében, két év szünet után tért ismét vissza. Egy évvel a reunion után, a banda bevonult az Edie Road Stúdióba...

A Skinless 8 éven belüli első nagylemezének - ami az 'Only The Ruthless Remain' címet viseli - producere Tom Case; a keverést pedig Dave Otero (Cephalic Carnage, Primitive Man) végezte. A maszterizálás a veterán Brad Boatright (Obituary, Nails) nevéhez fűződik. A 2015. június 2-án, a Relapse Records jóvoltából kiadásra került album lent látható lemezborítóját Ken Sarafin tervezte.

Noah Carpenter gitáros korábbi elmondása szerint "az új Skinless lemez meglehetősen megkésett, így az elmúlt hónapokban minden munka erre irányult. Zeneiségét tekintve a 'Progression', a 'Foreshadowing' és a 'Trample' albumok keverékére kell számítani, mindössze több gitárszólóval".

A Skinless 1992-ben alakult a New York-i Albany-ban. A 20 éves fennállás során 4 nagylemezük és számos EP-jük jelent meg. A 2011-es feloszlás után 2013-ban ismét a klasszikus felállás jött össze, Sherwood Webber énekes, Noah Carpenter gitáros, Joe Keyser basszusgitáros és Bob Beaulac dobos részvételével.
"Ez a felállás helyezte a Skinless-t a metal térképére, így tehát nagyszerű érzés visszatérni. Nem leszünk a múlt kutyái, de mindenképpen fellépünk néhány fesztiválon, és megisszuk az összes sört. Kezdődjön hát a rombolás!" - közölte korábban Carpenter.

Az 'Only The Ruthless Remain' megjelent CD-n, LP-n és digitális változatban is. Az album sikereit egy nagyszabású turnéval koronázta meg a banda - ennek folytatásával kapcsolatban hamarosan nyilvánossá válnak a részletek, de addig is mindenki látogasson el a Bandcamp-re, és hallgassa végig, vagy rendelje meg az új albumot!


Megfilmesítette 'Flamethrower' című számát a SKINLESS
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.