Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dalt és videoklipet mutatott be a veterán HONEYMOON SUITE zenekar

2020-10-28
A legendás kanadai rockbanda az 1225 Label Group kiadóval kötötte meg új szerződését. Új számuk 'Find What You're Looking For' címmel jelent meg.

Mike Krompass (Mike K) egy többszörös platinalemezes zeneproducer / dalszerző / hangmérnök / mixer / multi-instrumentalista, aki nemrégiben új lemezkiadó céget alapított. Az 1225 Label Group első igazolása a szintén többszörös platinalemezes, kanadai rockbanda, a Honeymoon Suite, akik a hírek szerint jelenleg is új albumon dolgoznak.

Hamarosan jönnek a friss hírek, további részletek a csapat új stúdiólemeze kapcsán... de addig is lentebb meghallgatható / hivatalos videoklipen megtekinthető a Honeymoon Suite első új dala, a 'Find What You're Looking For' (ami megvásárolható minden digitális platformon keresztül):

A 2007-ben visszatért Honeymoon Suite 'Tell Me What You Want' címmel adott ki nemrég új single-dalt. A 'Tell Me What You Want' című single alább meghallgatható, valamint megtekinthető hivatalos videoklipen.

A Honeymoon Suite aktuális albuma - amit 'Hands Up' címmel adtak ki 2016-ban - valójában egy kilenc-számos EP, ami hét vadonatúj dalt, valamint két koncertfelvételt tartalmaz. A banda a lemez munkálatainak költségeit a rajongók segítségével fedezte - ennek érdekében tavasszal elindították első PledgeMusic-kampányukat.

A Honeymoon Suite 2007-ben jelentette be visszatérését; méghozzá az eredeti felállással (Johnnie Dee - ének, Derry Grehan - gitár, Ray Coburn - billentyûk, Dave Betts - dobok, Gary Lalonde - basszusgitár). 2008 áprilisában a csapat szerződést írt alá a Frontiers Records-szal, és még abban az évben új nagylemezt vettek fel, ami 2008 szeptemberében jelent meg, 'Clifton Hill' címmel.

A 'Hands Up' című EP tehát a banda első lemeze volt 8 év után (attól függetlenül, hogy 2012-ben kiadtak egy 'If Tomorrow Never Comes' című single-t).


Új dalt és videoklipet mutatott be a veterán HONEYMOON SUITE zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.