Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

FAITHSEDGE - bemutatta új klipjét a nemzetközi all-star hard rock banda

2016-12-15
A Giancarlo Floridia énekes-dalszerző által alapított melodic hard rock együttes 'Restoration' címmel adta ki újabb nagylemezét.

A Faithsedge harmadik stúdió-munkája, a 'Restoration' a banda eddigi legdallamosabb kiadványa. Ehhez egy olyan illusztris all-star felállás járult hozzá, amit a Stryper basszusgitárosa, Tim Gaines; az Ace Frehley / Mr. Big dobos, Matt Starr; az egykori Dokken gitáros, Alex De Rosso; valamint a neves producer / billentyűs, Alessandro Del Vecchio (Hardline, Revolution Saints, stb.) alkot.

A banda új albumát elsősorban '80-as évekbeli stílus, gradiózus dob-témák, tempós basszus-elemek, epikus billentyűs-játékok és tökéletesre csiszolt produkció határozza meg. Dalszövegeit tekintve, a lemez napjaink világának problémáival, de a rocker életérzéssel egyaránt foglalkozik. Giancarlo dalszerzési módszerei az egyes tagok nagymúltú tapasztalatával vegyülvén, ezúttal is újabb szintre emelik a Faithsedge kiválóságát. Ettől eltekintve ez több mint egy szimpla szuper-group: a Faithsedge egy kemény munkán, erős kölcsönhatáson és a rockzene szeretetén nyugvó, teljes értékű banda.

A 'Restoration' album Európában és Amerikában a Scarlet Records jóvoltából jelent meg, 2016. június 24-én. Japánban, Koreában, Kínában, Hong Kongban és Taiwan-on a Spiritual Beast adta ki az anyagot, június 15-én. Íme a borító és a dallista:

01. Never A Day
02. Jennifer
03. You Cannot Give Up
04. Faith And Chris
05. Her Way Back
06. Regret At All
07. This War
08. Taking Our Lives
09. Let You Breathe
10. This Is Everything

Íme az első premier, a 'Never A Day' dalszöveges videója volt, később pedig megjelent a 'Faith And Chris', majd a 'Jennifer' hivatalos videoklipje is:


FAITHSEDGE - bemutatta új klipjét a nemzetközi all-star hard rock banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.