Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új albumot jelentett be Rogga Johansson bandája, a RIBSPREADER

2019-06-11
A svéd-amerikai death metal banda - aminek vezére a híres Rogga Johansson (Paganizer, Putrevore, Necrogod, stb.) - 'Crawl and Slither' címmel adja ki 7. sorlemezét.

A 'Crawl and Slither' - aminek címadó dala a lenti lejátszón - június 12-én jelenik meg, a Horror Pain Gore Death Productions jóvoltából, CD-n és digitális formában. Az új album borítóját a "kultikus artista", Juanjo Castellano készítette.

Az új nagylemez tulajdonképpen két EP, a 'Crawl and Slither' és a 'Blödarsjuk' együttes kiadványa.

A 'Crawl and Slither' - hasonlóan a Ribspreader korábbi kiadványaihoz - egy "gyilkos dózisú svéd death metal-lemez, ami nyers hangzását tekintve a Carnage és a Grave együttesekre, fogóssága szempontjából az Entombed-ra, dallamok tekintetében pedig az Edge Of Sanity-re hajaz. A Ribspreader tehát ezúttal is sikeresen felülmúlta saját, egyébként is magasra helyezett mércéjét" - olvasható az előzetes kritikában.

A tracklista:
01. Breeder Of The Dead
02. Horrid Ascension
03. Crawl And Slither
04. Dead Reign Rotting
05. Maggotman
06. Time Heals Only Flesh
07. Cauterized And Lobotomized
08. A Night To Dismember
09. Blödarsjuk

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni.

Jelenleg a Ribspreader-ben - ahol 2003 és 2005 között megfordult a legendás Dan Swanö is - Johansson mellett két másik tag zenél: mind Jeramie Kling dobos (Dritt Skit, Infernaeon, Necromancing the Stone, Ninety Minute Reflex, The Absence), mind Taylor Nordberg szólógitáros (Dritt Skit, Infernaeon, Scab) 2016 elején érkezett a bandába.


Új albumot jelentett be Rogga Johansson bandája, a RIBSPREADER
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.