Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CRADLE OF FILTH - új szöveges videó a klasszikus 'Dusk And Her Embrace' dalhoz

2016-07-09
A black metal-történelem egy értékes darabja több mint 20 éven keresztül a föld alatt pihent...

A '96-os 'Dusk And Her Embrace' album után a banda megírta ennek egyenes folytatását, de akkor úgy érezték, hogy a világ nem áll készen ennek befogadására; ezért jelképesen elásták a föld alá (és helyette felvették a szintén klasszikus 'Cruelty and the Beast' albumot). Két évtizeddel később azonban önálló életre kelt az elrejtett anyag, és feltámadt sírjából - ehhez pedig nagyban hozzájárult a nemrég szintén újjáélesztett Cacophonous Records.

Az "elveszett" lemez 2016. július 8-án végre napvilágot látott, 'Dusk… And Her Embrace: The Original Sin' címmel (CD-n és digitálisan, valamint egy későbbi időpontban LP-n is).

A Cradle Of Filth elsőként 1994-ben igazolt a Cacophonous Records-hoz - ezen kiadó szárnyai alatt szabadították a gyanútlan világra debütáló, 'The Principle Of Evil Made Flesh' című mesterművüket, ami az extrém metal-mozgalom egyik alapköve lett. Stílus és hangzás-világ tekintetében ennek nyomán született meg két évvel később a 'Dusk And Her Embrace', valamint ennek mindeddig kiadatlan második része (többnyire az eredeti album dalainak újrarögzített változataival), ami konkrétan megalapozta a banda jövőbeni imázsát; sőtmitöbb, magát a gótikus extrém metal műfajt.

A 'Dusk… And Her Embrace: The Original Sin' május 30. óta előrendelhető. A borító lentebb látható; íme a tracklista és az új kedvcsináló videók, valamint a klasszikus címadó dal új lyric-videója:

01. Macabre, This Banquet
02. Nocturnal Supremacy
03. Heaven Torn Asunder
04. Dusk And Her Embrace
05. A Gothic Romance
06. The Graveyard By Moonlight
07. Funeral In Carpathia
08. Beauty Slept In Sodom
09. The Haunted Shores Of Avalon
10. Carmilla’s Masque
11. A Gothic Romance (bónusz demó track)
12. Nocturnal Supremacy (bónusz demó track)


CRADLE OF FILTH - új szöveges videó a klasszikus 'Dusk And Her Embrace' dalhoz
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.