Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

POWERWOLF - klasszikus dalok újrarögzített változatai szerepelnek a frissen megjelent 'Best of the Blessed' albumon; itt a 'Blessed & Possessed' új szöveges videója!

2020-07-26
2019-ben ünnepelte fennállása 15. évfordulóját a német power metal banda; most pedig egy nagyszabású kiadványt is kiadtak ennek apropójából.

A Powerwolf 2020. július 3-án - a Napalm Records révén - adta ki 'Best of the Blessed' című dupla albumot, ami nem szimplán egy best-of lemez; lévén 16 olyan metal-himnusz került fel rá, ami a leginkább jellemzi és szerethetővé teszi a bandát - mindez újrarögzített formában. A 'Best of the Blessed' olyan klasszikus Powerwolf-slágerek felújított verziói tartalmazza, mint a 'We Drink Your Blood', a 'Werewolves Of Armenia', a 'Sanctified With Dynamite', vagy a legendás fesztivál-himnusz, a 'Resurrection By Erection'. Továbbá, ha ez nem lenne elég, a Powerwolf ütős koncert-hangzását is megörökítették ezen a kiadványon; mégpedig egy 14 számos live-album formájában!

A 'Best of the Blessed' tehát "egy örökérvényű Powerwolf-klasszikusokból álló, ultimate metal-soundtrack", ami a banda fennállásának 15. évfordulója alkalmából jelenik meg, több különféle változatban. A rendelési infók itt találhatók meg.

CD1
01. We Drink Your Blood (2020-as verzió)
02. Army Of The Night
03. Demons Are A Girl‘s Best Friend
04. Werewolves Of Armenia (2020-as verzió)
05. Saturday Satan (2020-as verzió)
06. Amen & Attack
07. Where The Wild Wolves Have Gone
08. Resurrection By Erection (2020-as verzió)
09. Sanctified With Dynamite (2020-as verzió)
10. Kreuzfeuer
11. Armata Strigoi
12. Kiss Of The Cobra King (2020-as verzió)
13. Killers With The Cross
14. Sacred & Wild
15. In Blood We Trust (2020-as verzió)
16. Let There Be Night

CD2 - The Live Sacrament (Wolfsnächte 2018):
01. Fire & Forgive
02. Incense & Iron
03. Amen & Attack
04. Demons Are A Girl’s Best Friend
05. Killers With The Cross
05. Armata Strigoi
06. Blessed & Possessed
07. Where The Wild Wolves Have Gone
08. Resurrection By Erection
09. Stossgebet
10. All We Need Is Blood
11. We Drink Your Blood
12. Werewolves Of Armenia
13. Lupus Die

Earbook & LP Box bónuszok (The Live Bonus Sacrament):
01. Sanctified with Dynamite
02. Army Of The Night
03. Coleus Sanctus
04. Let There Be Night

A 'Best of the Blessed' első ízelítője a 'Kiss Of The Cobra King' dal új verziójához készült, friss videoklipet. E dal eredeti változata a banda kultikus debütáló, 'Return in Bloodred' című albumán szerepel.

A 'Best of the Blessed' második ízelítője a klasszikus 'Werewolves Of Armenia' dal friss változata, aminek eredeti verziója a 2009-es 'Bible of the Beast' albumon szerepel. Azóta ez a dal vált a Powerwolf koncert-közönségének egyik elsőszámú kedvencévé.

Alább megtekinthető a 'Sanctified With Dynamite' című szám hivatalos koncert-klipje, amit a 2018-as Wolfsnächte turné során vettek fel; valamint elérhető a 'Resurrection By Erection' című közönség-kedvenc nóta, illetve az aranylemezes 'Blessed & Possessed' album címadó dalának / 'Sacramental Sister' című számának új szöveges videója.


POWERWOLF - klasszikus dalok újrarögzített változatai szerepelnek a frissen megjelent 'Best of the Blessed' albumon; itt a 'Blessed & Possessed' új szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.