Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

30. évfordulója alkalmából megjelenik a KAMELOT első könyve

2020-02-26
A legendás Kamelot zenekar fennállásának 3 évtizede apropójából kiadja a Veritas: A Kamelot Legacy című könyvet.

"Ez a valahavolt legelső könyv a Kamelot-tól, a Kamelot-ról. A mű - aminek megjelenése egybe esik a banda megalapításának 30. évfordulójával - tele van személyes, koncert- és stúdió-fotókkal, valamint egyéb különleges események plakátjával, lemezborítók képeivel. A Veritas: A Kamelot Legacy c. könyv a világ egyik legelső power metal bandájának a történetét meséli el. Az illusztrált történetet pedig nem más, mint az alapító Thomas Youngblood mondja el; de közbeszól Tommy Karevik, Oliver Palotai, Sean Tibbetts, Alex Landenburg, valamint a korábbi bandatagok, munkatársak, barátok, kollégák hada is".

A Kamelot könyvének kiadását a rajongók segítségével finanszírozza a banda. Bővebb infók a projektről és a kiadványról itt érhetők el.

A Veritas: A Kamelot Legacy című mű várhatóan 2020 második felében jelenik meg, a Rocket 88 kiadó forgalmazásában.

Lévén a rajongókat is bevonják a könyv elkészítésébe, a banda közzétett egy új videót, amiben erre invitálják a fanokat:

Másik friss hír, hogy a Kamelot 2020 májusában Dél-Amerikában turnézik. Ez a körút lesz a banda Shadow World Tour elnevezésű, világkörüli koncertsorozatának utolsó fejezete.

A teljes beosztás ide kattintva érhető el.

A Kamelot aktuális stúdiólemeze, a 'The Shadow Theory' 2018 áprilisában jelent meg. A Napalm Records jóvoltából megjelent 'The Shadow Theory' lemez "magán viseli banda jellegzetes zenei elemeit, de ugyanakkor újabb, modernebb, indusztriális beütésekkel van felszerelve. Az album "természetesen nincs híján azoknak az elsöprő érzelmeknek, amelyek meghatározzák a teljes Kamelot-diszkográfiát. A banda epikus muzsikája ezúttal is tele van a jelenlegi világot és annak állapotát szimbolizáló szónikus és dalszövegi jelképekkel".


30. évfordulója alkalmából megjelenik a KAMELOT első könyve
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.