Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Negyedik albumát adja ki jövő márciusban a SCARLET AURA zenekar - itt az új dal, a 'High In The Sky'!

2019-11-22
A román dallamos / szimfónikus metalbanda a 2019-es 'Hot’n’Heavy' című album folytatásaként jelenteti meg a 'Stormbreaker' című nagylemezt.

A Scarlet Aura debütáló albuma 2014-ben jelent meg, 'The Rock Chick' címen. A banda következő lemezét már egy globális szinten ismert és elismert kiadó, a Pure Steel kötelékébe tartozó Pure Rock Records adta ki. A 2016-os 'Falling Sky' címet viselő lemez folytatása 2019-re készült el: március 22-én jelent meg a 'Hot’n’Heavy', amit már a Silver City Records gondoz (amit nem mellesleg a banda tagjai hoztak létre, a rajongó támogatásával).

A Tarja Turunen bandájával, a Beast In Black-kel, a SOTO-val és a Rhapsody Of Fire előzenekaraként is turnézó Scarlet Aura most bejelentette ötödik nagylemezét, ami a 'Stormbreaker' címet kapta.

A 'Stormbreaker' album a zenekar The Book Of Scarlet nevezetű trilógiájának második epizódja. Az album koncepciójának alapjául szolgáló történet könyv formájában is megjelenik, 2020. március 27-én (szintén a Silver City Records jóvoltából).

A front-asszony, Aura Danciulescu így nyilatkozott: "Hivatásos előadóként mindig is bátran vetettem bele magam bármilyen témákba, melyek dalaink alapjait képezik. Olyan témákra gondolok például, mint az őszinteség nehézségei; saját érzelmeink feldolgozása, gondjaink leküzdése; a bátorság megszerzése, vagy éppen a szeretethiány... és annak megoldása. Ezek olyan témák, melyek mindannyiónkat érintik - ezek tesznek emberré minket. És talán a zene révén megtalálhatjuk a békét, a megoldást, a gyógyulást, a jobb élet ösvényét. Ha felfedezzük, kik vagyunk valójában, és hagyjuk, hogy a zene begyógyítsa a lelket, a sebeket és a szívet... Így született meg a 'Stormbreaker' album is; a The Book Of Scarlet trilógia második része, ami számunkra egy különleges kalandot, egyfajta megújulást jelent. A metalzene és a fantasy-irodalom összefonódása jellemzi ezt a kiadványunkat is, és ezt a csodálatos koncepciót fogjuk felvonultatni a koncertjeink alkalmával is; mégpedig olyan módon, hogy minden látogató libabőrös legyen! Megéri tehát eljönni!".

Az új albumot a bukaresti Silver City Stúdióban vették fel. A producer és a hangmérnök a banda alapítója / gitárosa, Mihai Danciulescu volt.

A 'Stormbreaker' digitálisan, bakeliten és limitált digipakban is megjelenik, az alább látható borítóval és dallistával:


01. The World Is Not Enough
02. Metal Hell
03. Battle Cry
04. Stormbreaker
05. Loose Cannon
06. I Am The One
07. High In The sky
08. The Heretic
09. Daddy's lil Monster
10. A Blast From The Past
11. Scarlets United

Az első dal- és klip-premier a 'High In The Sky' számhoz készült:


Negyedik albumát adja ki jövő márciusban a SCARLET AURA zenekar - itt az új dal, a 'High In The Sky'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.