Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Végighallgatható a BURIAL IN THE SKY debütáló albuma

2016-11-01
A Pennsylvania-i death metal-színtér egy újabb kiváló bandával bővült, ami méltó vetélytársa a Rivers Of Nihil, a Black Crown Initiate és Alustrium zenekaroknak.

A Burial In The Sky együttes 2013-ban alakult, amikor két gitáros / multi-instrumentalista, William Okronglis és James Tomedi - több évnyi közreműködés után - úgy döntött, létrehoz egy nagyszabású, független, önálló projektet. Bandájuk első lemeze, a 'Persistence of Thought' 2016 nyarára készült el - ehhez pedig egy neves dobos-tehetség, Samus Paulicelli (Decrepit Birth, ex-Abigail Wiliams) volt segítségükre. Hárman egy vérbeli epikus, atmoszférikus, technikás death metal művet tettek le az asztalra.

Az elsősorban a Rivers Of Nihil és a Fallujah rajongóinak ajánlott Burial In The Sky bemutatkozó albuma, a 'Persistence of Thought' 2016. november 4-én, pénteken jelenik meg, de az első single-dal már szeptember végén napvilágot látott. Íme a lemez tracklistája:

01. Entry I
02. Entry II
03. Entry III
04. Anchors
05. Galaxy Of Ghosts
06. Dimensions Divide

A 'Galaxy Of Ghosts' lentebb érhető, hivatalos playthrough-videó formájában. Szintén lentebb lehet meghallgatni a teljes lemezt, ami néhány nappal a megjelenés előtt vált nyilvánossá.

Okronglis és Tomedli felváltva látja el a gitár-, billentyű-, basszus-gitár és vokál-témákat (az utóbbi azonban mandolinon is bebizonyítja zenészi tehetségét). A munkálatok a BITStudio falai közt zajlottak, a dob-témák kivételével: azért maga Paulicelli felel, saját winnipegi stúdiójában. A keverés és a maszterizálás a nagy-britanniai Cambridgeshire-ben zajlott, a Numbskull Audio Production stúdió munkatársai által. Az alább látható lemezborítót Nathan Lee készítette.

 

 

 


Végighallgatható a BURIAL IN THE SKY debütáló albuma
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.